5 Ay Geçti Halen Mutsuzum...

Merhabalar kardeşlerim abilerim 5 aydır bu sporla uğraşıyorum, fakat beslenmeme hiç önem vermedim ( yardımcı olan olmadı ) haftada 4 gün spora gidiyorum ama attığım resimlerden de göreceğiniz üzere göğüs kısmını bi türlü toparlayamadım. gögüs kısmını sıktığımda gerçekten sert ama yağ var yani o yağı eritmem lazım En azından yaza 3 ay kaldı tabiki öyle 3 ayda vucut imkansız fakat yinede elimden geleni yapmak istiyorum güzel bir diyetle.
Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
323232.jpg
Başlıksız-1.jpg
[DOUBLEPOST=1555092659][/DOUBLEPOST]Programım
---------------
Göğüs
--------------
12x3 Bench Press
12x3 incline machine press
12x3 decline machine press
12x3 dumbell fly
-------------------------------
Arka Kol
8x10x12x14 Push Down
12x3 Rape Push Down
12x3 Overhead Dumbbell Triceps Extension
-------------------------------
Sırt
3x10 Lat down
3x10 dar tutuş aşşa çekiş
3x10 row machne
3x10 Stiff Arm Pulldow

bu üç bölgede değişim istiyorum sizce neleri eklemeliyim neleri çıkarmalayım

Son düzenleme:
Merhabalar kardeşlerim abilerim 5 aydır bu sporla uğraşıyorum, fakat beslenmeme hiç önem vermedim ( yardımcı olan olmadı ) haftada 4 gün spora gidiyorum ama attığım resimlerden de göreceğiniz üzere göğüs kısmını bi türlü toparlayamadım. gögüs kısmını sıktığımda gerçekten sert ama yağ var yani o yağı eritmem lazım En azından yaza 3 ay kaldı tabiki öyle 3 ayda vucut imkansız fakat yinede elimden geleni yapmak istiyorum güzel bir diyetle.
Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
kardeşim görünüşe göre kardiyo yapmıyorsun karın bölgesi için sana ege fitness karın cardiosu sixpack garantili yazıyorum günde 1 defa yap ilk hafta ondan sonra 2 kere bir sabah aç karnına birde akşam uyumadan önce yapmanı tavsiye ediyorum beslenmenede sabah yumurta yulaf öglen tavuk pilav bir kase salata akşamda tavuk pilav bir kase salata yogurt akşam meyve 10 badem yemekler zeytinyaglı olsun

Gerçek yaş 21 mi ? Kardioyu da haftada 1 kere olsun 20-30 dk yap. 3 ay sonra göğüsler için tekrar değerlendirme yapmak lazım. Göğüs ucuna elleyince sert mi yumusak mı ?decline press yapma su an icin. Kötü görüntü yapabilir sana

Gerçek yaş 21 evet haftada 4 gün spora giderken hep hızlı tempo yürüyerek gidiyorum geliyorum, decline press yaptıgımdan beride bi garip oldu zaten bırakmayı düşünüyordum. gögüs ucuda yani doktorda bakmıştı hastalık olduğunda beze gibi birsey oluyormuş benimkisi yağmış eskiden 97 kiloydum çünkü suan 84 olunca bide hızlı olunca sıkıntı yarattı son zamanlarda

5 ayda pes ettiysen olmaz bu iş :) karbonhidrati antreman öncesine ayarla akşam karb alma spor 30 dk once okkalı bir sert kahve iç protein agırlıklı beslen zamana bırak (Bacak ve sırta aşırı önem ver ) Overhead dumble extensionu bence 4 set yapmalısın. 12-10-8-6 olabilir

Back
Yukarı