5.ay antrenman programı(bi şeyler eksik)

Arkadaslar gelisimimi eksik buluyorum yeterli agirliklara giremiyor gibiyim sirt ve bacak disinda
2.kutu ON whey'e basladim + scitec amino 5600 'e basladim(gunde 4 5 tane)
Her ay hoca programimi degistiriyor günde 3 bölge haftada 4 gün gidiyorum
Her bölge 2 kere calismis oluyorum agirlik antrenmani 1 saate yakin suruyor
Agirliktan once 40dk cardio karin calisiyorum
1.gun Programim şöyle:
GÖGUS:bench machine,incline bar press,dips
BİCEPS:barfix curl,standing hammer curl,DUMBBELL CONCENTRATION CURL
TRİCEPS:Two ARM LYING TRICEPS EXTENSION,push down'un kablolusu,triceps extension
4*8veya10 yapiyorum
2günü de ekliycem aksama
Beslenme düzenim de iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ağırlıktan önce 40 dk kardiyo ve karın çalışırsan enerjini hangi ağırlıklara vericeksin? Bir şeyler eksik değil fazla görünüyor. Günde 3 bölge haftada her bölge iki kez.Bunların hepsi fazla.

Ağırlıktan önce 40 dk kardiyo ve karın çalışırsan enerjini hangi ağırlıklara vericeksin? Bir şeyler eksik değil fazla görünüyor. Günde 3 bölge haftada her bölge iki kez.Bunların hepsi fazla.
Cevabin icin tesekkurler ben de farkindayim ama kardioyu da birakamiyorum hemen yaglanma artmaya basliyor göbekte okulum da yoğun her gun vakit ayiramiyorum mecbur 4gun gidiyorum haftada
Ve forumda cogu kisi her bölgenin 2 kez calistirilmasi gerektigini soyluyordu takip ettigim kadariyla
Onerin nedir napmaliyim

Cevabin icin tesekkurler ben de farkindayim ama kardioyu da birakamiyorum hemen yaglanma artmaya basliyor göbekte okulum da yoğun her gun vakit ayiramiyorum mecbur 4gun gidiyorum haftada
Ve forumda cogu kisi her bölgenin 2 kez calistirilmasi gerektigini soyluyordu takip ettigim kadariyla
Onerin nedir napmaliyim

Önce forumda her bölgenin 2 kez çalıştırılması gerektiğini söyleyenleri bul ve neden diye sor bence :)

Kardiyo yapıcaksan haftada iki kere yap antremandan sonra yap ve kısa tut.

Önce forumda her bölgenin 2 kez çalıştırılması gerektiğini söyleyenleri bul ve neden diye sor bence :)

Kardiyo yapıcaksan haftada iki kere yap antremandan sonra yap ve kısa tut.

Bugun cardiosuz denedim 1saat surdu ve bittiginde gayet verimli gectigini hissediyordum soylediginde haklisin ben de farkindayim ama karini napcam saldim cayira diyip bosvermek de istemiyom [emoji1]

Bugun cardiosuz denedim 1saat surdu ve bittiginde gayet verimli gectigini hissediyordum soylediginde haklisin ben de farkindayim ama karini napcam saldim cayira diyip bosvermek de istemiyom [emoji1]

hafta da iki kere çalışabilirsin karını sana kalmış uzun tutmana gerek yok,klasik olucak ama zaten karın mutfakta yapılır :)

hafta da iki kere çalışabilirsin karını sana kalmış uzun tutmana gerek yok,klasik olucak ama zaten karın mutfakta yapılır :)
Cok sagol dedigin gibi devam haftada 5gün gogus biceps triceps 3 kere 2 kere de bacak sirt omuz 3 er hareket her biri
Bacak sirt omuz programimi da atcam bu aksam

Back
Yukarı