5 Ayım Var Yazın Fit Olmak İstiyorum Tavsiyeleriniz İçin İçeri Lütfen :(

Merhaba Adım Onur
15 Yaşındayım
62 Kiloyum
169 Boyundayım

%19 Yağ Oranım Var Ve Six Pack Çıkarmak İstiyorum.
Kaslarımında Belirgin olmasını istiyorum.

Kendime Göre Diyetim Var Açıklayama Gerek Duymuyorum.
Cardio :
45 Dk Eliptik Bisiklet
45 Dk Yürüyüş.

Bu sisteme dün başladım.
Hedefim ilk kilo almak Sonrada kas yapmak.
2 Ayda %15-16 Yağ oranına düşmek.
3 Ayda kas bölümü.

Tawsiyeleriniz neler?

Sorular:

5 Ayda Six Pack Çıkarmı?
3 Ayda Kaslar Belirginleşirmi?
Kas bölümünde nası bi beslenme uygulayayım?
bna liste halinde yazarmısınız lütfen çok acil şimdiden teşekkürler

Sabahları 200 mekik çekiyorum düzenli olarak(dün başladım)
Yandıqını hissediorum kaslarımın.
Sütümü flnda içiyorum
kas yapınca yiyesim qelio ondan yapmıcam 2 ay kilo wercem sonra 3 ay kas

Bana iyi bi diyet listesi yazın ya lütfen :S
Diyet kelimesi korkutucu ama listeyi qünlük hayatıma qeçireyim süreklilik kazansın beslenme düzenim öyle olsn sağlklı biçimde yane

bence cok iyi calısman gerek 5 ay diyosun adamlar kac senede cıkarıyo o six packları haberindemi senin hemde yağ oranım var diyon bence 5 ay saglıklı beslen yeter yaşın ufak 17 den sonra yaparsın bu sporu hem gorunuse gore bilincsiz yapıcan kendini harab edersin bilmem anlatabildimmi belki cok tecrubeli deilim ama benım dusuncelerim boyle

5 ayda hem six pack çıkarıp hemde kas yapman çok zor. zaten bu sporun ömrü 6 ay sen six pack çıkarmak istiyorsan yağ yakman gerekicek bu sefer kas yapamazsın çünkü kilo alman gerekir. ilk 3 ay kilo alıp kas yapmaya çalış tabi salona git daha sonra 2 ayda cardio yap en azından kasların daha oturaklı gözükür ama six pack yapman zor. Eğer sırf six pack diyorsan sağlam karın çalış kardio yap zayıf olursun karın kaslarını gösterirsin 5 ayda ama diğer bölgelerin o kadar iyi görünmez. ne kadar dogru bilmiyorum ama böyle bana göre

en son foto yakın çekimdir :S
yorumlarınızı bekliyorum tamamen salık fotodur kasılma qibi bişe yoktur

i450560_fotograf-0106.jpg

i450561_fotograf-0107.jpg

arkadaşlar sporu bırakıp basketbol kursuna yazılsam olurmu? idmanlar haftanın 7 günü basket oynarım hem sıkıcı deil en azından ne dersiniz?

kardeşim fazla şişman durmuyosun. beslenmene dikkat et yoğurdu sütü bol ye yağsız yeekmek kahverengi yap basket oynayabilirsin ama ben yüzmeyi öneririm hem belin incelir hem boyun uzar kasların genişler üstüne vücut yaptıgında daha iyi durur. kas gelişimin tam tamamlanmadıgından six pack çıkarman yada kas yapman normal bi yetişkinden daha zor olur ama alt yapıyı sağlam koyarsan ilerde çok faydası olur sana

kas çalışmayıp sadece zayıflarayarak kasları belirginleştirmen zor ama karın kası çıkarabilirsin gibi geliyor
genede kas çlışmadığın için ne kadar iyi durur onu bilmem

bodyi bıraktım basket kursuna yazılcam lisansımı alcam orda takılcam yazında hep yüzcem :) kararım budur kartımı qidip werdim body bitmiştir. herkesin görüşleri için teşekkürler

basket yapıcam ya yeter bu kdr basket antremanlarıda cidden zorlu birşey hem sıkcıı değil hemde sosyalleşme açısından kararımı vermiş bulunmaktayım herkesin görüşleri için teşekkürler:)

Back
Yukarı