• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5.5 ay yaş 17 yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ercanvg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ercanvg

Üye
Merhaba abilerim kardeşlerim 5.5 aydır düzenli çalışıyorum ama tam verim aldığımı düşünmüyorum başladığımdan beri hiç protein kretain vs. gibi ürünler kullanmadım beslenme konusunda son 1.5 aydır daha bilinçli besleniyorum olumlu olumsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca 2 ay boyunca her antreman sonrası 4-5 farklı hareketle 300-350 mekik çalıştım ama karın bölgesinde hiç gelişme olmadı salondaki antrenör fazla yüklenme 2 antremanda bir 120 geçme dedi bu konu hakkındada yardımları bekliyorum.Resimler hakkında denizde çekildiklerim 2.5-3 aylıkken vg2 vg3 ve vg5 adlı resimlerde son halim

Boy:1.74
Kg:65

Eklentiler

• vg1.jpg
    vg1.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 837
  • vg7.jpg
    vg7.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 639
  • vg6.jpg
    vg6.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 684
  • vg5.jpg
    vg5.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 758
  • vg4.jpg
    vg4.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 763
  • vg3.jpg
    vg3.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 688
  • vg2.jpg
    vg2.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 832
Son düzenleme:
Kafamın arkasını karalamam absürd gelebilir ama özel bir durum var yorum için tşk mr dublue bide öneride bulunsanız daha mutlu olurum

genel olarak hacim bakımından eksik kalmışsın, gelişme olmuş ama daha iyisi olabilirdi
forumdaki beslenme başlıklarını incelemen yararına olacaktır,
karın kaslarını büyütmek içinse çok tekrardan ziyade 2 günde bir ağırlık yardımıyla yapacağın 3*20 gibi setlerin daha yararlı olacağı görüşündeyim..

Genel anlamda guzel ama kiloda sikinti yok, biraz kendimi gordum sende.Saglam ektosun. Beslenmeye dikkat edersen cok estetik olursun ( Bundan sanki benim cok estetik bir vucudum varmis gibi cikarilmasin aman.)

thetramp ve brhmcr yorumlarınız için teşekkür ederim uyarıları dikkate alıcam.Beslenmeye daha da çok önem vericem inş. istediğim yerlere gelirim

Güzel ama bariz şekilde zayıfsın. Kilo alman lazım bak hazır kışa da giriyoruz yavaş yavaş, değerlendir bunu

inş. en iyi şekilde değerlendiricem bu işe başladığımda 57 kg idim şimdi 65 salondakler yazın 8 kg aldıysan kışın uçarsın dediler bakalım.

kilo alımında yaşını baz alarak kas gelişiminin biraz daha hızlı olacağını göz önünde bulundursak bile ayda alacağın 1-1.2 kg üstünün sana fazladan yağ ve su alarak döneceğini unutma..
tabi buradan ayda 1 kilo kas alacağını çıkarma maksimum 0.5-0.7 kg civarı kas alabilirsen artı 500 gr kadar su ve yağı vücudun zayıf olduğun için kaldırabilir..
ancak üstü olarak alacağın kilolar ileride sana simetri ve estetik açısından sıkıntı yaratabilir..
bu sebeple kilo alımında dikkatli ilerle, sadece kilo alımına odaklanıp vücudunun estetiğini bozmamanı tavsiye ederim..

Beslenmeye fazla dikkat etmiyorum ne bulursam yiyiorum kilo almak için antreman öncesi sonrası ve sabahları 2 şer yumurta yiyorum 2 si sarılı 4 ü sadece beyaz olmak üzere şu an simetrik açıdan sıkıntı yok ama ileride olabilir şu an bulk dönemi oluyo sanırım bulktan çıkınca parçalamaya geçiliyor herhalde o zamana kadar durmadan yemeyi düşünüyorum tavsiyelerinize açığım beslenme için önerileri bekliyorum

Bunlarıda şimdi çekildim daha fotoğraf atmıycam 6 ay sonra yeni fotoğraflarla gelicem.

Eklentiler

• sol ön kol.jpg
    sol ön kol.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 389
  • sol bacak.jpg
    sol bacak.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 398
  • sol arka kol.jpg
    sol arka kol.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 405
  • sırt.jpg
    sırt.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 430
  • sağ ön kol.jpg
    sağ ön kol.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 462
  • sağ bacak.jpg
    sağ bacak.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 448
  • sağ arka kol.jpg
    sağ arka kol.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 413
  • 123.jpg
    123.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 399
  • 321.jpg
    321.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 380
Hacimlenmen lazım.Kollar ve göğüsler hariç diğer kaslar iyi.

Back
Yukarı