5 3 1 antrenman sistemi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KratosS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi gunler arkadaslar bilen arkadaslar varsa size bir sorum olicak baslikta belirttigim gibi 5 3 1 antrenman sistemi nedir nasil yapilir ne tur hareketler yapilir hacimden cok guc kuvvet kazanmada ise yararmi bilen arkadaslar varsa yardimci olabilirmi ?

Hacim kazanman cok cok zor boyle bir programla . Guc kazanimi amaclayan bir program ama ileri duzey oldugunuda belirteyim

Amacim guc kazanimi zaten arastirdim ama ingilizce bilgim cok azoldugundan pek birbsey anlamadim videolarda tam degil o yuzden pek cozemedim ileri duzey olmasi acikcasi pek ilgilendirmiyo beni

Amacim guc kazanimi zaten arastirdim ama ingilizce bilgim cok azoldugundan pek birbsey anlamadim videolarda tam degil o yuzden pek cozemedim ileri duzey olmasi acikcasi pek ilgilendirmiyo beni
Ilgilendirmesi lazim bench deadlift squat max agirliklarin nekadarki boyle bu programa gecmeyi dusunuyorsun ?

Ne kadar kaldirdigin onemi yok zaten o agirliklari arttirmak guc programi uygulicaktim ama onun yerine Savas hocanin programina baslamaya karar verdim.

Back
Yukarı