40X2=80 KG DUMBELL FLAT BENCH PRESS KİLO 82 BULK DÖNEMİ

Eleştiri ye bu kadar kapalı bir insanın video paylaşması ilginç olmuş.
+baba çizdiğim resim nasıl Olmuş?
-çok güzel yavrum.
Gibi bi beklenti varmış sanırım

''Kasları hissederek çalışmak bence çok daha iyi'' bu sadece kas inşaası için çalışanlar için doğru fakat benim için geçerli değil.Ben kas inşaa yanında,güç içinde çalışıyorum.Çalışma sistemim biraz farklı,zaman zaman çok düşük ağırlıklarla volume(gerilim,şiddet) idmanı yapıyorum,bazı zamanlar ise sınırları zorlayıp güç arttırımı için idmanlar yapıyorum.Vücuduma baktığında kas kütlem gözle görülüyordur fakat istediğim şey daha çok güç ve örnek aldığım insanların başında Mariusz Pudzianowski geliyor.Kim olduğuna gelince yıllarca world strongest man seçilmiş,yağsız kas kütlesine sahip bir büyüğümüz :)[DOUBLEPOST=1406202947][/DOUBLEPOST]Eleştiriye kapalı mı,bence yanılıyorsun,sadece şartları söyleyip,daha iyisi olacağını savundum.En iyisi olduğunu asla savunmadım.Sadece Türkiye'de motive etmektense,sürekli yermek ile yoğrulmuş beyinlere tahammül edemiyorum.Neyse o da senin görüşün sana da teşekkürler.

Mariusz Pudzianowsk :D pudi kendisini bizzat gördüm 2000 senesinde belçikada flamanlara imza veriyordu ...

Adamın öğünleri herhalde sabah bir tam kuzu/ öğlen bir dana/ akşam tam koyun falandır ..

Tebrikler hocam, tam döngüyü tamamlamıyor olsan bile bu tamamen hareket yanlışmış gibi eleştirilebileceğin bir konu değil. 36 kilonun üstüne çıkamıyorum bu aralar definasyon dönemindeyim umarım kışın hepimiz için daha aktif geçer ve hedeflerimize ulaşırız

Nizamiyet konusunda bende seninle ve daha önceki yorum yapan arkadaşlarla hem fikirim,3 cm kadar daha aşağı inmem gerekirmiş fakat benim karşı çıktığım nokta 40 kiloyu değil dumbell bench presste,barbell bench presste 10 tekrar yapamayanların,bu denli çirkin yorumlarına,teşekkürler yorumun için.

Back
Yukarı