40X2=80 KG DUMBELL FLAT BENCH PRESS KİLO 82 BULK DÖNEMİ

Maxıyumer yorumun ıcın tesekkurler,nızamıyet ılk 3 sette olur,son sette plato aşmak ıcın tavız verdıgım dogrudur,baska sekılde daha agır kılolara gecme ımkanı yok vucudun.[DOUBLEPOST=1388833453][/DOUBLEPOST]Öyle bir kural olsa bile indirirken dikkat ederim ağırlıkları,hoşlanmam öyle ağırlıkları yere fırlatmayı filan :)[DOUBLEPOST=1388833712][/DOUBLEPOST]Nizamiyet ilk 3 sette olur derken yanlış anlaşılmasın böyle bir kural yok,sadece benim tercihim bu.Son setlerde plato aşımı için nizamiyetten biraz da olsun taviz vererek yüksek giriyorum ki bu video'da neresi nizami değil hala anlamış değilim :) Ağırlığı biraz daha indirsem,iç omzuma vurur zaten ağırlık,NİZAMİ DEĞİL DİYEN ARKADAŞLARIN ŞU VİDEOYA BAKMALARINI RİCA EDİYORUM OMUZ HİZASINDAN GERİ KALDIRILIR FLAT BENCH PRESS BUYRUNUZ
Daha aşağıya indirilmez diye birşey yok kendi paylaştığın videoda bile agırlık gögüsüne değiyor çalısanın dikkat edersen kimsenin cesareti olmaz diye birsey yok senden 12 kilo zayıfım normal olarak 35 kg dumbell ile çalısıyorum senin kilonda daha fazla girenleride görüyorum yani

Her sporcunun bir hareket formu vardır bilinen bir örnek verirsek coleman neredeyse ağırlığı kaldırmıyor ama maşallah göğüsler fora. Deneyerek çeşitli teknikler geliştirilebilir. Ancak senin formun daha çok hareketten çalmak gibi yanlış anlama beni sakın ancak göğüslerine tam indirip az kaldırsan işte o zaman sana özel bir form olabilirdi hem de eklemleri kilitlememiş olurdun bunu sen de biliyorsundur.
Başarılar...

Hareketin göğüsle alakası yok triceps çalışmışsın. Kendi paylaştığın videoda da adam göğsüne deydiriyo sen yarısına kadar indiriyosun bilmem izledin mi biraz komik kaçmış.

Dostum nefesi tutuyormusun tam anlasilmiyor. Arti kafayi indirip biraz kalcayi kaldirsan daha iyi bir press cikardi. Yine de iyi tabiki başarılar

LG G2 Cihazimdan Taptalk ile gönderildi.

Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Hareket sırasında galiba karşınızdaki aynaya bakıyorsunuz ama kafanızı o şekilde kaldırmanız boynunuzun kasılmasına özellikle böyle bir ağırlıkta boynunuzun incinmesine sebebiyet vermez mi? Kafanızı relax bir şekilde bench e yaslamanız boyun için daha güvenli olur gibi. Yanlış anlamanızı istemem bu bir eleştiri değil bu spora başlayalı daha 2 ay oldu kimseyi eleştirebilecek düzeyde değilim sadece izlerken böyle bir hisse kapıldım ve doğruluğunu merak ettim.

Evet forumda harbiden gereksiz insanlar var senin gibi. adamlar haklı nizami değil faydalı değil demiyorum işe yaramaz demiyorum ama nizami değil bunda bu kadar alınacak ne var

Aynen sırf triceps çalışmışsın. Çok az indiriyosun. Amacın göğüs çalışmak ise kiloyu azaltıp hareketten çalmadan nizami şekilde yapabilirsin.

Burdaki gym polislerini takma, testesterondan beyin erimis cogunun. Gayet iyi bir agirlik, koltuk alti terinden öncesinde yoruldugunda belli zaten.ilk repte yardimsiz alman bile iyidir. Forumdaki cogu adam partneriyle beraber kaldirip ben kaldirdim saniyor.

Sorun değil zaten beni iten bu olmamış,yapamamışsın şudur budur yorumları.Her idman öncesi pre workout alan insanlar gibi,bende idman öncesi bu fikirlerle kendimi doldurup,idmanıma tam asılıyorum.Sana da teşekkürler,farkındayım hepsinin :)

Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Hareket sırasında galiba karşınızdaki aynaya bakıyorsunuz ama kafanızı o şekilde kaldırmanız boynunuzun kasılmasına özellikle böyle bir ağırlıkta boynunuzun incinmesine sebebiyet vermez mi? Kafanızı relax bir şekilde bench e yaslamanız boyun için daha güvenli olur gibi. Yanlış anlamanızı istemem bu bir eleştiri değil bu spora başlayalı daha 2 ay oldu kimseyi eleştirebilecek düzeyde değilim sadece izlerken böyle bir hisse kapıldım ve doğruluğunu merak ettim.

Form ile ilgili yorumlara hiç girmeden, sadece yukarıdaki mesajda söyleneni söylemek için girmiştim konuya. Kesinlikle çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu. Pressler, flylar dahil neredeyse bütün göğüs hareketlerinde baş her zaman bench'e yaslanmış olmalıdır. Formu kontrol etmek amaçlı aynaya bakmak ciddi bir risktir, özellikle ağır kilolarda sorunlara yol açabilir. Dikkat etmekte fayda var.

Bu konuda ki önerinize kesinlikle katıldığım,bu yüzden boyun kaslarımın yandığını ve sakatlanma riski taşığını bildiğimi bilmenizi isterim,artık daha dikkatli oluyorum,teşekkürler.

Hareket o kadar da gayri nizami değil bence başarılı denilebilir neticede barla yapmıyorsun serbest ağırlıkla çalışıyorsun,ama genede yerinde olsam 25-30'un üzerine çıkmazdım serbest ağırlıkla sakatlık riskli çok fazla,emek verdiğin ayların heba olabiliyor olası bir sakatlıkla,Ayrıca 3-4 aydır spor salonuna gidipte buradan okuduklarıyla kendilerini alim sananlarında yorum yaparken daha destekli yorumlar yapması gerektiğini düşünüyorum..

Sakatlık riski taşıdığı konusunda çok haklısın fakat bazen bir adım öteye gitmek için bir şeyleri riske atmak gerekiyor.15 ayın sonunda geldiğim nokta. | Sayfa 6 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu Burada geçen seneki formumda mevcut,şuan ki kütlem ve formumla 40 kg dumbell pressi çok rahat yapabiliyorum.Kışın german volume training deneyeceğim,haftada 1 günde maks kilo deneyeceğim her hafta tek bir bölge için,buraya yeni 40 kg dumbell pressi de koyacağım.Bakalım o zaman neler denilecek merakla bekleyecegım :)

Gögüs gününde zaten haşatın çıkıyor muhtemelen insanlar show peşinde olduğunu düşünmüşlerdir halbuki sen zaten yorgunluktan ölürken o seti çıkarmışsındır :D Bazen öyle motive oluyorki insan hiç girmeyeceği kiloların altına giriyor,yüzünün akıyla çıksa bile o ağırlığın altından bir süre sonra arızalar çıkmaya başlıyor,Aslında şunu unutmamak gerekiyor,vucudunu tanımak çok önemli neticede kişi kendinin doktoru ,Çevremde çok ağır basan sporculaR olmuyor değil ama kaslarının tamir ve yenileme süreci benimle aynı işlemiyor streodlerin arkasına dayanmışlar,sakatlık riski azalıyor haliyle ama geri dönüşü olmayan hasarlar yaşıyorlar,Kasları hissederek çalışmak bence çok daha iyi hatta vucut ağırlığının çok fazla üzerine çıkmamak faydaca en sağlıklısı diye düşünüyorum..

Back
Yukarı