400 TL ye temel supplementler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertkln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu seviyede gerek yok bence. ben animal pak alacaksam çok sert diyet yaptıgım zaman alırım şahsi fikrim. zaten aldıktan sonra idrarına baktıgında gereksiz oldugunu bir nebze daha anlarsın.saygılar

A.A konusunu bende çok düşündüm ama wheyde aynı işlevi görmüyormu? Whey içmek varken kapsül kapsül amino acid içmeye ne gerek var?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:33 ----------

Ya da sizi dinleyip supplementleri biraz daha ertelesemmi diye düşünüyorum, parayıda biraz artırıp martın 15inde felan sağlam bir supp kombinasyonu yapıp yaza öylemi girsem ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR 169TL
MUSCLEPHARM CREATINE 300 GR (300 gr) 50TL
UNIVERSAL ANIMAL PAK 44 PAKET (44 paket) 131.5TL
GASPARI GLUTAMINE POWDER 300 GR (300 gr) 55TL
GASPARI BCAA 6000 180 TABLET (180 tablet) 77TL

TOPLAM 483TL

Mart ayına kadar supplement kullanmadan çalışsam mart ayında da böyle bir kombinasyon yapsam nasıl olur sizce? 1.5 ayda rahat 3-4kg alırım gibi.

OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR 169TL
MUSCLEPHARM CREATINE 300 GR (300 gr) 50TL

Sana bunlar yeterli olur dediğim gibi doğal beslenmene para harca.

İkinci olarak 1.5 ayda rahat 10 kilo bile alırsın ama 1 ayda alacağın kas kütlesi iyi düşünüp söleyim 500 ila 750 gram arasıdır.

Buna karşı çıkıp hayır 400-500 ü geçemez diyen üyeler bile çıkacaktır göreceksin kas almak öle kolaybirşey değil.

Haklısınız ama öyle düşünmek gerekir 1kg saf kas 2.5-3kg su tutuyor yani 500gr saf kas bize yaklaşık 2kg olarak dönüyor.

bsn syntha 6 almanı tavsiye ederim. aminasit yerine bcaa alabilirsin. kreatin olarak da bulabilirsen muscletech cell tech al ben kullanmıştım etkisi baya iyiydi ama türkiyeye ithlatı durmuş sanırım. cell mass deneyebilirsin ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnun.

Back
Yukarı