4 haftalik yag kas degisimi

oncelikle merhaba herkese yasim 17 boy 1.83 kilom 74.5 dort hafta once yaptirdigim olcumlerle bugun aldigim olcumler arasinda 1.2 kg kas kutlesi eklemisim ve yag oranim ayni bi degisiklik yok bu sure icerisindede 200 gram su almisim bu degerlere hoca baktiginda aldigin kas kutlesi yetersiz falan dedi oncesinde fitness deneyimim var 5 aylik uzun ara vermistiim tekrar basladim sizce gelisim kotu mu?[DOUBLEPOST=1482576272][/DOUBLEPOST]Ve 73.3 kg den 74.5 kiloya ciktim bu 4 hafta icinde beslenmem guzel antremanlari aksatmiyorum

4 haftada 1.2 kg saf kas kütlesi almışsan ve hoca diye tabir ettiğin adam sana yetersiz dediyse 3 ay içinde 1,2 kg kas kütlesi alabilmişmi diye bir sor !
spora yeni başladığın için yağsız kas kütlesi elde edebiliyorsun ve kolaylıkla kas kütlesi elde edebilirsin bu aylarda ama 1 ayda 1,2 kas gelişimi kötü değil aksine olması gerektiği gibidir ama yinede kalorilerini yükselt istersen

oncelikle merhaba herkese yasim 17 boy 1.83 kilom 74.5 dort hafta once yaptirdigim olcumlerle bugun aldigim olcumler arasinda 1.2 kg kas kutlesi eklemisim ve yag oranim ayni bi degisiklik yok bu sure icerisindede 200 gram su almisim bu degerlere hoca baktiginda aldigin kas kutlesi yetersiz falan dedi oncesinde fitness deneyimim var 5 aylik uzun ara vermistiim tekrar basladim sizce gelisim kotu mu?[DOUBLEPOST=1482576272][/DOUBLEPOST]Ve 73.3 kg den 74.5 kiloya ciktim bu 4 hafta icinde beslenmem guzel antremanlari aksatmiyorum
Makinalara gore ilerleme, mezura, tarti ve ayna fazlasiyla isini gorecektir. 15 gunde bir al olculerini yaz bi kenara, baktin olcu ve kilo artiyor, bel/gobek stabil aynen devam et. Baktin gobek ayni ama olcudede ilerleme yok 1-2 ay kaloriyi 200 200 arttir. En saglikli yol budur.

1.2 kg kas almışsın bölgelerdeki ölçülerde gelişim varmı peki önemli olan o . makinelerdeki sonuçlara pek takılma önemli olan ölçü tartı aynada ne gördüğün.

Eğer 1,2 gram saf kas gelişimini 4 haftada yakaladıysan mükemmel.
Hocanın dediği lafı aklına takma bir sor bakayım kendisi kaç senedir yapıyor?
Muhtemelen minimum 2 senedir yapıyordur her ay kendisi 1,2 kg kas ekledi mi?

Back
Yukarı