4 haftada 8-10 kilo

Celiki

Üye
Merhabalar dostlar,
Ben 160 boyunda muhtemelen 57-60 kilo arasindayim.(Tartiya cikmaktan korkuyorum sonra sinirlenip daha cok yiyorum diye :)
Simdi benim tam bir ay (4 haftada en fazla 50 kilo olmam lazim. Daha onceleri diyetisyene gittim o zaman 54 kiloydum ve 5 haftada kendimi cok zorlamadan 47 kiloya dusmustum. Simdi 47 cok onemli degil hani 50 olsa yeter bana.
Simdi ben 5 haftadir o diyetisyenimden kalma listeleri kullaniyorum ama bir turlu bozmadan gitmeyi beceremedim, gunde 3 saat kadar sporlar d yaptim ama bogazini tutmadiktan sonra bir ise yaramiyor. Sizce zararli olmayan sekilde minimum besinle( diyetisyenin listesi) gunde kac saat kadar spor yaparsam bir ayda 50 civarina gelebilirim?

ayda 4-6 kilo'dan fazla vermemek lazım. zaten çok kısa sürede o kadar verirsen (spor yapsan bile) derin kendini toplayamaz kilolu halinden daha fena görünebilirsin. aman dikkat diyeyim.
kilon aşırı olsa belki ayda 10 kilo verilebilir olurdu ama aşırı bir kilon yok.

ayda 4-6 kilo'dan fazla vermemek lazım. zaten çok kısa sürede o kadar verirsen (spor yapsan bile) derin kendini toplayamaz kilolu halinden daha fena görünebilirsin. aman dikkat diyeyim.
kilon aşırı olsa belki ayda 10 kilo verilebilir olurdu ama aşırı bir kilon yok.
Ofofof tabi haklisin. Kilo koruyamamak kadar rezil bisey yok simdi bunlari dusunuyor olmayacaktimnda kader iste napaacan[DOUBLEPOST=1400531730][/DOUBLEPOST]
1 ayda ver o kiloyu ben de diyet yapıyorum 4 6 hafta arası 10 kilo veriyodum
Yaaa banada verilir gibi geliyo hem 10 oldugunu sanmiyorum 7-8 arasi bile yeter gibi bana.

@Celiki karışmıyim dedim ama yine dayanamadım,
1- vücut kilo boy oranın hiçde fena değil düşündüğün miktarlarda kilo vermek süre sınırı olmadan bile senin için sağlıklı olmucaktır.
2-haftada 0.5 ila max.1 kg normal bir zayıflama sayılabilir.bunun üzerindeki değerler kas kütlesinin erimesi demektir ki bu biçimsiz bir vücut demektir.yani ayda 2 en fazla 4 kg.
3- senin için en uygun olan kilonun zaten az olduğunu hesaba katarak aldığın besinlerden kısarak değil, hareket katsayını yükselterek yani spor yaparak zayıflaman olucaktır.yani gün içinde harcadığın kalori miktarını artırıcaksın.
Bu şekilde belllllki bir ihtimal 8 olmasada 4 kilo eksikle mezuniyet törenini görme şansın var.:):)

@Celiki karışmıyim dedim ama yine dayanamadım,
1- vücut kilo boy oranın hiçde fena değil düşündüğün miktarlarda kilo vermek süre sınırı olmadan bile senin için sağlıklı olmucaktır.
2-haftada 0.5 ila max.1 kg normal bir zayıflama sayılabilir.bunun üzerindeki değerler kas kütlesinin erimesi demektir ki bu biçimsiz bir vücut demektir.yani ayda 2 en fazla 4 kg.
3- senin için en uygun olan kilonun zaten az olduğunu hesaba katarak aldığın besinlerden kısarak değil, hareket katsayını yükselterek yani spor yaparak zayıflaman olucaktır.yani gün içinde harcadığın kalori miktarını artırıcaksın.
Bu şekilde belllllki bir ihtimal 8 olmasada 4 kilo eksikle mezuniyet törenini görme şansın var.:):)
Ben anliyamadim sen sarcasm falanmi yapiyosun boyle belllllkiii ler falan hahhaa :) neyse hadi oyle olsun ona da raziyim sagolasin

Kas dan kaybedip duzensiz,sekilsiz bir vucuda sahip olmak istiyorsan 10 kilo verilir diger turlusu arkadaslarin dedigi gibi kendimden biliyorum 14 kilo vermistim gecen sene 1.5 ayda ama iste iradeye bakiyor :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şakasınız yani ayda 10 kg hiçte inandırıcı değil :) zaten iyi bir beslenme ve full spor+ supplement kullansanız zor derim tabi inanmak başarmanın yarısı hem sağlıksız hem gereksiz.
Düzenli yaşam beslenme spor uyku duygu durumu iş sosyal yaşam vb bunların dengesi yani ruhunuz için devamlılık halinde yaşayın hem genç kalın hem tatlı :)

vücut tabiat kurallarına göre çalışır moda kurallarıına göre çalışmaz. 1 ayda 7 kilo vermeyi çok istiyorunuz ama yeme alışkanlığınızı değiştiremiyorsunuz. böyle bir denge yok yemekten aldığınız fazladan 800 kaloriyi yakmak için 4saat durmadan koşsanız oluşan açlıktan 1000 kalıri yersiniz. başlangış açınızda yanlışlık var. istiyorum diyorsanız davranışınız da istiyormu gibi olmalı yeme iradenizi istiyormş gibi yapmasıınız. yoksa sadece bizi kandırırsınız inanın hiç de umurumuzda olmaz umurumuzda olan sizin sağlıklı mutlu bir insan olmanız.

Back
Yukarı