4 günlük hacim programı için tavsiye lütfen yardım edin

Arkadaşlar 1 senedir yapiyorum haftafa 4 gün gidebilirim nasıl vir program uygulamaliyim? Kafamdaki şöyle
Pzt Göğüs Biceps
Sali Off
Çarşamba Omuz Arkakol
Perşembe Sirt karın
Cuma Bacak

Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin günlerdir araştırıyorum bi türlü ideal antrenman programini bulaamdim. Bunda da her kas haftada 1 kere giriliyor diye tavsiye etmiyorlar son çare size soruyorum nolur yardım edin programsızliktan o kadar bıktım ki sporu birakasim geliyo nolur yardım edin

klasik göğüs biceps,sırt ticeps,omuz bacak şeklinde on off tarzı çalışsana yd full body yd push pull.mucize antreman yok yd mucize ağırılık fln.olay sabır işi.

Hocam oyle yapınca bir kas haftada 1 kere çalışıyor bu yanlış yetersiz gelisemezsin diyolar ondan kafam çok karışiyor.
:) doğru o yüzden bende de 43 cm kol var 173 boya.bak idman sırasında ana kas ve yarımcı kas vardır.diyelim sen bu işte yazdığım göğüs biceps idmanını yaptın diyelim gel senle çalışan kaslara bakalım.
1.gün
göğüs,ön omuz,arka kol çalışır
2.gün
sırt,biceps,arka omuz çalışır
3.gün
omuz,arka kol,bacak çalışır
4.gün yine 1. gün yaparsın bak bu sayede hemen hemen bütün kasların çalışıyor haftada 2 kere.
üstelik bununla ilgili araştırma var.kası sık çalıştırma ile ilgili ama şu var eğer sen 50 kg isen full body yap derim.yani ben 88 kg flnım

Yok
:) doğru o yüzden bende de 43 cm kol var 173 boya.bak idman sırasında ana kas ve yarımcı kas vardır.diyelim sen bu işte yazdığım göğüs biceps idmanını yaptın diyelim gel senle çalışan kaslara bakalım.
1.gün
göğüs,ön omuz,arka kol çalışır
2.gün
sırt,biceps,arka omuz çalışır
3.gün
omuz,arka kol,bacak çalışır
4.gün yine 1. gün yaparsın bak bu sayede hemen hemen bütün kasların çalışıyor haftada 2 kere.
üstelik bununla ilgili araştırma var.kası sık çalıştırma ile ilgili ama şu var eğer sen 50 kg isen full body yap derim.yani ben 88 kg flnım
Yok hocam ilk başta 50lili kilolardayim 1 senede 70e çıktım yag oraniını sabit tutarak. Ama hala hacimsizim boy 1.80
Hocam sen haftada 1 kere mi giriyosun bi kasa vücudun baya saglam

Yok

Yok hocam ilk başta 50lili kilolardayim 1 senede 70e çıktım yag oraniını sabit tutarak. Ama hala hacimsizim boy 1.80
Hocam sen haftada 1 kere mi giriyosun bi kasa vücudun baya saglam
Ben her sekilde idman yaparim.genelde tek bolge 45 dk idman sürer.arada da full body yaparim yd push pull yd uper lower ama genel de tek bolge.idman sirasinda genelde kasi hisetmeye odaklanirim.zaten temel icin full b en iyisi.ama benim gibi biri için tek bolge daha iyi.

Ben her sekilde idman yaparim.genelde tek bolge 45 dk idman sürer.arada da full body yaparim yd push pull yd uper lower ama genel de tek bolge.idman sirasinda genelde kasi hisetmeye odaklanirim.zaten temel icin full b en iyisi.ama benim gibi biri için tek bolge daha iyi.
Pzt Göğüs Biceps
Sali Off
Çarşamba Omuz Arkakol
Perşembe Sirt karın
Cuma Off
Cumartesi Bacak
Pazar Off

Hocam geçmişim var dedigim gibi 1 sene. Bu programla sence hacim alabilir miyim? Yoksa degistireyim mi ne önerirsiniz

Pzt Göğüs Biceps
Sali Off
Çarşamba Omuz Arkakol
Perşembe Sirt karın
Cuma Off
Cumartesi Bacak
Pazar Off

Hocam geçmişim var dedigim gibi 1 sene. Bu programla sence hacim alabilir miyim? Yoksa degistireyim mi ne önerirsiniz
Program sacma.klasik gogus bibicps,sirt trtriceps tarzi yyukarida yazdığımi yapsana

Back
Yukarı