• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık uğraşın sonunda... değerlendirirseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thief
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilkin thief kardeşten özür dilerim...adamın başlığını kullanıyorum...başka başlık acamadım izin yokmuş sanıyorum...resmi veyronun dediği gibi değiştirdim..yüz fotosunu burda bi anlamı yoktu çünkü..ama bu fotonun da siz kaslı arkadaşlar için bi önemi yoktur tahmin ediyorum..fakat benim için trapesimdeki ya da bicepsimdeki(ki bu kavramları da burda öğrendim:) ) milimetrik kasın bile çok büyük önemi var...onlara baktıkça yürü kim tutar seni diyorum... :lol: ....fotoda çok detay yok belki ama sanıyorum ki kanatlarım fena değil...(eldeki tek şey de o zaten:) )bu arada fotomda kollarım biraz açık duruyo bunu ben hava olsun diye yapmadım arkadaşlar hafif bir kanat var ya ondan olsa gerek...nacizane bu vatandaşa yorum yaparsanız sevi,nirim...bu arada tam gaz devam çekiyorum..sizden aldığım önerilerle...

anti aging dedi:
ilkin thief kardeşten özür dilerim...adamın başlığını kullanıyorum...başka başlık acamadım izin yokmuş sanıyorum...resmi veyronun dediği gibi değiştirdim..yüz fotosunu burda bi anlamı yoktu çünkü..ama bu fotonun da siz kaslı arkadaşlar için bi önemi yoktur tahmin ediyorum..fakat benim için trapesimdeki ya da bicepsimdeki(ki bu kavramları da burda öğrendim:) ) milimetrik kasın bile çok büyük önemi var...onlara baktıkça yürü kim tutar seni diyorum... :lol: ....fotoda çok detay yok belki ama sanıyorum ki kanatlarım fena değil...(eldeki tek şey de o zaten:) )bu arada fotomda kollarım biraz açık duruyo bunu ben hava olsun diye yapmadım arkadaşlar hafif bir kanat var ya ondan olsa gerek...nacizane bu vatandaşa yorum yaparsanız sevi,nirim...bu arada tam gaz devam çekiyorum..sizden aldığım önerilerle...

tek bir kişi bile yorum yapmamış... :cry: demek yorum yapacak hiçbişey bulamadınız...bu benim için inadına bi gaz olacak...ii oldu böle... :D ..neyse birgün kasları şişirdiğim de yorumlarsınız...o güne kadar bye...

selam kardesım birincisi 4 ay kısa bir süre ikincisi ilk resimle ikincisi arasında bronzlasma ve poz verıs acısından fark var bunlar degısıkler yani cok bir gelişme yok ama 4 aydada cok fazla bişey bekleme zaten ben 2,5 yıl yaptıö hala kendımı begenmıyorum ona gore hesabını kendın yap

thief ölçüler eskiden kaçtı ? kaç oldu ?

helal olsun biz yeni başlayanlara moral verdin resmen dostum tebrik ederim seni yaza bomba gibi olursun...tşkler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı