4 Aylık diyet ve spor - önerileriniz

Bu şekilde devam edersem hedeflerime ulaşabilir miyim ?

• Ulaşabilirsin.

Votes: 3 100,0%
  • Değiştirmen gereken şeyler var.

Votes: 0 0,0%
  • Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım :)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3
Öncelikle herkeze merhabalar. Son 4 senede almış olduğum 30 kiloyu geri vermek için azimli bir şekilde bir yola çıkmış bulunmaktayım. Haftada 5 gün evimin alt katında bulunan spor salonuna gidiyorum. Diyetisyene gittim ve verdiği listeye göre yiyip içiyorum. Sizden bu yolda tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum.
Başlangıç tarihi : 19.02.2019
Güncel tarih : 22.02.2019
Başlangıç kilo : 98.9
Güncel kilo : 97.25
Günlük tüketilen saf su : Minimum 3.5 Litre
Spor programı : 1 saat kardiyo - Vücut geliştirme programı - 30 dk kum torbası boks.
Hedeflenen süre : 4 AY
Hedef kilo : 77
Not: Kesinlikle şeker tüketmiyorum yemeklere tatlandırıcı niyetinde çok az tuz atıyorum. Ekmek kesinlikle yok. İçicek olarak sadece yeşil çay ve Diyet dukan birası tüketiyorum.

çok fazla su içiyorsunuz. Suyun da fazlası zarar. 2, 2-5 litre iyidir. Spor yapacak enerjiyi bulmak için günde 1, 2 dilim ekmek yenebilir. Tam tahıllı veya buğday ekmeği. İçecek olarak siyah çay, sade kahve ve soda da eklenebilir. Her birinin ayrı ayrı faydaları vardır.

çok fazla su içiyorsunuz. Suyun da fazlası zarar. 2, 2-5 litre iyidir. Spor yapacak enerjiyi bulmak için günde 1, 2 dilim ekmek yenebilir. Tam tahıllı veya buğday ekmeği. İçecek olarak siyah çay, sade kahve ve soda da eklenebilir. Her birinin ayrı ayrı faydaları vardır.
İçecek olarak siyah çay demişsiniz hocam. Çok araştırdım 1-2 kişiye de tanıştım bu kilo verme olayında yeşil çay'ı çok öneriyorlar siyah çaydan ziyade. Günlük en az 2 bardak tüketilmesini söylediler.

doğru yeşil çay yağ yaktırır; siyah çayın da başka faydaları var; bir de tavsiyem kiraz sapı çayı ve kayısılı çay. Bunlar iyi idrar attırıcı.

Back
Yukarı