4 aylık değişimim- yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ua77ua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ua77ua

Üye
ilk fotoğraf 8Mayısta spora başladığımda çektiğim fotoğraf boy 1,75cm kilo 79. ikinci fotoğraf ise 5Eylül, 63 kilo . yağ yaktım ama hacimdende çok düştüm ve şimdi biraz şişmem gerekiyor ama yemek yerken korkuyorum tekrar yağlanıcam diye . tavsiyesi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

8Mayıs2014.jpeg 8 Mayıs 2014

5Eylül2014.jpg 9 Eylül 2014

Vücudun şekillenmiş tebrikler . Ve geliştiğini kendi gözlerinle görmüssün iyi motive verir sana tavsiyem kiloyu takma veya yağ oranını daha 4. Ayın 1.5 2 sene sonra definasyona girersin 3-4 ay ozaman daha iyi olur

ben çok beğendim değişimi bu sporda yeni olduğum için fazla bir yorum yapamıyorum .şunları sormak istiyorum haftada kaç gün karın kası çalıştınız beslenme düzeniniz nasıldı haftada kaç kez antreman yapıyordunuz iyi akşamlar . tebrik ederim .

Teşekkürler arkadaşlar. @yasiner beslenmem protein ağırlıklı düşük karbo. Şeker beyaz un tuz tamamen yok , Haftada 5gün antremanım var hergün bir bölge . Her antremandan önce 20dk kosu bandindayim sonrasında 3×100 mekik yapıyorum sadece.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı