4 aylık azmin sonucu ßiceps..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar evde çektim sadece 4 ay çalıştım ip ince kol bu hale geldi.. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• buleee.jpg
    buleee.jpg
    201 KB · Görüntüleme: 506
4 ay evde sadece biceps mi çalıştın yoksa 4 ay salonda vg mi yaptın ? 4 ayda biceps gelişir resimdeki gibi olur ama kolun kalınlığı olarak bir fark yaratmaz çok esas arka kol kol-a hacim ve güç verir biceps sadece estetikdir anlıyacağın.Kolun da pek ince gözükmüyor önceki halide belliki ince değil yağ var çünkü Bu dediklerim sadece biceps çalıştıysan geçerli tabiki

hm yok dostum sadece biceps değil. 1 ay fitness gitmiştim. 25 kglik dumbell setim var .. hepsini onlarla uyguluyorum. kanat, göğüs, triceps ,biceps bunları dumbell ile yapıyorum . diğerleri ise cardio, mekik, bacak . Sadece spora başlamadan önce kolum 13 cm'ydi şimdi 24.. 4 ayda 11 cm farkı göstermek istedim.

4 Ayda yinede belirgin olmuş :)

4 aya göre bence gelişme yok vucut geliştirme sadece bicepsten ibaret değildir :D Antramanını,beslenmeni, uykunu gözden geçir
Body 4 ay gibi kısa bişey değildir . En az 2-3 yıl

Son düzenleme:
13 cm mi? 7 yaşındaki komşu çocuğun kolu bile 16 cm :) kesinlikle yanlış ölçüyorsun 13 cm olsa bile 4 ayda birde ev çalışması ile 11 cm mi büyüttün biraz forumu oku antreman bölümünü felan.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı