4 Aylık Çalışmanın Meyvesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hsynclk

Üye
Herkese selamlar, özellikle zayıf ve zor kilo alan arkadaşlara merhaba :)

Ben de bütün ektomorflar gibi yediğini hemen yakan ve bir türlü kilo alamayan biriydim. Tabak tabak yemek yememe rağmen tartıda 1gram sonuç görmemek beni de defalarca yıkmıştır. Ta ki vücut geliştirme sporu ile tanışana kadar. Kaliteli beslenerek, sporu aksatmadan disiplinle devam ettiğim sürece bu işin olacağını çözdüm. Spora başladığım ilk gün 79kg ağırlığa sahiptim ve 2 ayda 86kg oldum.

Bu yıl best model yarışmasına başvuru yapacağım için, inanması güç ama yıllarca kilo almak için uğraşan "ben" diyet yapmaya başladım :) yağı tuzu ve şekeri kesinlikle soframa sokmadım ve 4. ayın sonunda yani şuan 82kg ye düştüm. (boy: 192)

Bu süreç ile alakalı çok detaylı resimler yok ama ilk gün ve son halimi temsil eden resimler fikir verecektir. Bu sorunları yaşayan ve bana soru sormak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince seve seve yanıt veririm.

Eklentiler

• IMG-20130406-WA0014.jpg
    IMG-20130406-WA0014.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 436
  • huseyincelik2.jpg
    huseyincelik2.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 483
  • huseyincelik1.jpg
    huseyincelik1.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 465
  • huseyincelik3.jpg
    huseyincelik3.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 1.142
Son düzenleme:
Sayın hsynclk
Ektomorf olup birde 79 Kg olduğunuzu okuyunca sanırım tanımları karıştırdım diyerek literatüre tekrar göz attım. Sizde tekrar bir bakarsanız herkes için iyi olacak kanısındayım.
Diğer bir konuda başlıkta bir sorun olabilirmi? bu vucut 4 ayın eserimi? cevabınız evetse beslenme ve salon proğramınızdan bahsedermisiniz?
teşekkürler.

ilk resimde göğüs üstünde ve diğer yerlerinde ben görünmüyor sonrakilerde var
güneşte fazla bronzlaşma sonucumu bu benler çıktı?

Hiç inandırıcı gelmedi açıkcası..

Başlangıç fotosundaki vücutta da önceden spor yapmış havası var. Altyapı olmadan 4 ayda olacak şey değil zaten, sıfırdan bir başlangıç söz konusu değil resimlere bakarsak.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı