4 aydir body yapiyorum fakat gelişemiyorum sorun ne olabilit yardım

Abiler 4 aydır body yapiyorum cok kapsamli bi slaon degil bacak calisamiyorum diger bolgeleri nizami yapiyorum fakat vücut istedigim gibi olmadı bir türlü 4 aydır body yapab arkadaslara bakiyorum benden çok çok ilerideler beslenmeme dikkat ediyorum proteinime idmanlarda agir giriyorum fakat olmuyor 1 hafta oncede ilk kez optimum whey marka peotein aldım ilk kutu bitene kadar gozle gorülür bi degişim olurmu sizce hesaplarima göre gunde 200 gram protein almış olucam normaldrde 120 gram falan aliyordum vucudumda en iyi gelisen bölge kol kaslarım 27 cm ddn 32 ye yükseldi ama diger bolgeler yok nerdeyse gogüs kotü durumda bide omuzlarim

http://i.hizliresim.com/RE6A2G.jpg

1.77 66 kiloyum yag oranim 13.3

Kaç günde bir çalışıyosun kaslar dinlenmiyor olabilir.

Hareketleri yanlış yapıyor olabilirsin.

Hocam haftada 4 gün birer gün arayla calsiiyorum ve diyelimki gogus kol calistim salı gunü boş çarşamba günü arka kol omuz giriyorum cuma gunü tekrar gögüs kol bu şekildr bi calistigim bolge 2 gün dinleniyor[DOUBLEPOST=1405150949][/DOUBLEPOST]Bidr hocam yag oranim 13.3 iyimi sizce yüksekmi[DOUBLEPOST=1405151107][/DOUBLEPOST]Benden çok zayif bi arkadaşım var onunda 5.ayı yag orani düsük vucudu hayvam gibi oldu hiç supplementsiz benim gögüs bolgesi gelişmiyor dün benchte 25x25 girdim 3 set yapiyorum 10 tekrar

Yağ oranını 10 aşağısına indirebilirsen güzel olur .

Fakat senim vücutun hacime ihtiyacı var sağlam bir bulk beslenmesi yap bence hacimlenirsin biraz.

Evet biraz yağlanacaksın tabiki bulk yapıyorsun , ama bu yağlanmayı en az a çekerek kilo almalısın.

dediklerimize uygun sağlam bir bulk programı vardı forumda incelemeni tavsiye ederim.

Back
Yukarı