4 Ayda 35 Kilo Vermek

BahO1

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Boyum 1,88 - 1,90 m
Kilom 115 - 120 kg

Öncelikle Ocak başında macfite üye olup spora başlayacağım.Evde ufak tefek hareketler yapmaktayım. Size sorum 4 Ayda 90 -95 kiloya düşmek istiyorum, sağlıksız olabilir ama bu kiloya düşmek istiyorum.bana önerebileceğiniz diyet ve program var mı?

Endokrinoloji uzmanına git tiroid insülin direnci testi yaptır.

Sonra karbonhidratı tamamen kes.
Haftanın 5-6 günü cardio yap. 45-50 dk koşu bandında 6km hızla tempolu yürüyüş iyidir.
Mayısta 95 kilosun.

Eğer cardioyu 5 gün yapıp haftanın 2 günüde full body çalışırsan kas kaybını minumuma indirirsin güzel olur hoş olur .

Baslikta 35 kilo demisin ama 120 isen 95 e 25 kilo var ki 25 hesap edersek 4 ayda eger dediklerimi yaparsan verirsin sahsen yakladik 5 ayda ben 100 kilodan 75 kiloya dustum. Kesinlikle hayatindan kola ekmek makarna pilav receldir vs cikariyorsun
Yaziyorum
Sabah kahvalti
No ekmek
Peynir zeytin domates salatalik maydonoz doymam deme doyuyorsun oyle bir zamana geliyorsunki domatesi bile az yiyim diceksin
Ara ogun 1 kase yogurt
Oglen yemegi
Yulaf ezmesi ile sutu karistir icine 1 kayisi dogra göm 2 saat sora yogurt ye 1 kase
Aksamda sadece sebze ye yanina sadece bulgur pilavi yiyebilirsin yatmadan 5 saat once ye yatana kadar yeme bisey ve.bol du ic ben bu sekilde ek olarak sadece yuruyus yaparak 5 ayda 25 kilo verdim sen bide fitness a gidecegin icin bunlarin arasina tavuk eklersen oglen 150 gr aksam 150 gr bence verim alirsin hersey kafada bitiyor inan eskisinden daha tok olursun kafada bitirdiysen

Sabah kahvaltısında ekmek hariç herşeyi yiyebilirsin.(Yağda yumurta yapacaksan tereyağıyla çok az kullanıp yap) Ekmek yerinede 3-4 tane ceviz yersen güzel olur. Öğün aralarında acıktığında yoğurdu tavsiye ederim. Ev yoğurdu olursa mükemmel olur. Olmazsa en azından şu kebirin yoğurdu var oda güzel baya. Öğle ve akşam yemeğinde protein ağırlıklı beslen. Tavuk , et vs birşey varsa yanına güzel bir salata yap. Zeytinyağı ve limon koy ama tuz koyma. Makarna , pilav, börek, kola , icetea vs bunlardan uzak dur.
Eğer canın illa ki atıştırmalık birşeyler çekerse ki cardiodan sonra genellikle oluyor. Çiğ fındık veya tatlı badem tercih edebilirsin(peyman bahçeden ). Yada yoğurdun içine yarım muzu dilimleyebilirsin güzel bir şekilde tok tutuyor. İçecek tatlı birşey istersende limonlu maden suyu al sırmanın vs. (gazoz degil gazlı olmasın )
Öğün sayını arttırmaya çalış. Dediğim gibi acıktığında ne zaman istersen yoğurt ye .
İnsülin direncin olsa bile karbonhidratı kestikten sonra 1 ay içinde sorun çözülecektir. İlk bir ay belki kilo vermede sorun yaşayabilirsin ( sebebi insülin direnci ve tiroid bezlerinin az çalışması ) ama sonrasında güzel güzel kilo vermeye başlayacaksın.

3ünüzün dediğide aynı nerdeyse.Az ye öğün arttır. Karbonhidrat şeker Vs. Kes. Hepinize teşekkür ederim.bunu kesinlikle denicem

Back
Yukarı