Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tebrikler. Tebrikler. Tebrikler. Sarkmamasına şasırmadım. Çünkü vucudunda çatlakları yok arkaşımızın. Sarkmalar genelde kırmızı çatlaklar varken hıızlı zayıflayanlarda olur. Yada Sınırı aşmış bodymax index'i 40 aşanlarda eğer çatlaklar beyaz renkte ise sarkma kaçınılmaz. Arkadaşın genetiği şanslı genetik Sağlam bir derisi var
Devam Yılmak pes etmek yok. Helede sen sonuç almışsın motivasyon tavan
Definisyon başlasın. İnanlar genelde yazin yağ yakmakla uğraşır ben yazın hacim alarak geçirdim.[DOUBLEPOST=1506285667][/DOUBLEPOST]Suan 2 haftadır fullbody bıraktım. push pull leg antreman sistemine döndüm. Fullbody programım haftada 4 gün Birgün çalışılip Birgün dinlenilecek.
Ben evde çalıstigim icin program bu şekilde. Salonda çalışıyor olsaydim ufak tefek değişiklikler olabilirdi.[DOUBLEPOST=1506286343][/DOUBLEPOST]Üstte program açıklaması diye çıkmış. Program A olacaktı. Bir antreman program A, obur antreman Program B uygulanacak. Antreman sonrası Birgün off verilecek. Öbür gün antreman. En verim aldığım program buydu. Gerçekten iyi bir hacim ve iyi bir güç kazandırdı bana.