SonsOfAnarchy
Üye
Arkadaşlar 4 aydır spor yapıyorum basladıgımda kilom 60 dı suan 64 boyum 1.84 genel sorunum hacım kacanmak benımde ama sorun su 4 aydır yapıyorum gozle gorulur bı degısıklık yok sorucaklarım sunlar:
1- baslarken hatam hemen bolge bolge calısmak oldu (gogus-onkol sırt-arka kol gibi) ilk 1 aylık butun vucudu calıstırma gibi yavas yavas ısınma yapmadım acaba suan boyle mı yapmalıyım.
2-hacım ıcın kılo almak buyuk etken boyuma gore kılom az bılıyorum ama ınanın asırı makarna tavuk ve pılav yıyorum(ogrencı evı zaten baska bısey yok
) bu ısın en buyuk etkenı beslenme oldugunu bılıyorum o konuda sıkıntı yok ve ayrıca suan elımde optımum mass gaıner ve whey var bunları nasıl kullanmalıyım.
cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler.
1- baslarken hatam hemen bolge bolge calısmak oldu (gogus-onkol sırt-arka kol gibi) ilk 1 aylık butun vucudu calıstırma gibi yavas yavas ısınma yapmadım acaba suan boyle mı yapmalıyım.
2-hacım ıcın kılo almak buyuk etken boyuma gore kılom az bılıyorum ama ınanın asırı makarna tavuk ve pılav yıyorum(ogrencı evı zaten baska bısey yok

cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler.