Herkese İyi Günler;
Boyum 1.73 Kilom 82, 4 aydır başladım bu spora. Geçişmek için creatin şart galiba bende kullanmak istiyorum ancak tecrübeli olanlar ya da uzman olanlara sorum olacak yardım ederseniz sevinirim.
Prolab Creatine Monohydrate Powder 300x2gr almak istiyorum. bu marka nasıl iyimi?
daha önce hiç kullanmadım bana bir kullanım şekli verirseniz sevinirim.(örnek ilk hafta hergün daha sonra günlük gibi)
kaç gram kullanacağımıda yazarsanız sevinirim.
bir sorum daha olacak : gündüz işte olduğum için akşamları çalışıyorum.akşamları çalışmam gelişmemi etkilermi?
Evde Çalışıyorum.
Çalışma Programım:
Haftada 3gün Çalışıyorum. Pazartesi - Çarşamba - Cuma
Isınma Hareketleri
5dk x3 Twist Shape(Çok Yoruyor)
25x2 Mekik
10x2 Şnav(Push-Ups )
Ağırlık Hareketleri
Hareketler 2 adet 8 kg lık dumbell ile yapılmaktadır.
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Curl Aynı anda değil tek tek yani Önce bir dumbell kalkıyor sonra diğeri.
20 - 15 - 10 - 5 (Tekrar) Dumbell Bench Press
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Flyes (Sırtüstü Kanat Açmak)
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Hummer Curls
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Curls
Birde Çalışma Programım Nasıl?
Boyum 1.73 Kilom 82, 4 aydır başladım bu spora. Geçişmek için creatin şart galiba bende kullanmak istiyorum ancak tecrübeli olanlar ya da uzman olanlara sorum olacak yardım ederseniz sevinirim.
Prolab Creatine Monohydrate Powder 300x2gr almak istiyorum. bu marka nasıl iyimi?
daha önce hiç kullanmadım bana bir kullanım şekli verirseniz sevinirim.(örnek ilk hafta hergün daha sonra günlük gibi)
kaç gram kullanacağımıda yazarsanız sevinirim.
bir sorum daha olacak : gündüz işte olduğum için akşamları çalışıyorum.akşamları çalışmam gelişmemi etkilermi?
Evde Çalışıyorum.
Çalışma Programım:
Haftada 3gün Çalışıyorum. Pazartesi - Çarşamba - Cuma
Isınma Hareketleri
5dk x3 Twist Shape(Çok Yoruyor)
25x2 Mekik
10x2 Şnav(Push-Ups )
Ağırlık Hareketleri
Hareketler 2 adet 8 kg lık dumbell ile yapılmaktadır.
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Curl Aynı anda değil tek tek yani Önce bir dumbell kalkıyor sonra diğeri.
20 - 15 - 10 - 5 (Tekrar) Dumbell Bench Press
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Flyes (Sırtüstü Kanat Açmak)
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Hummer Curls
20 - 15 - 10 - 5 (tekrar) Dumbell Curls
Birde Çalışma Programım Nasıl?