Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 26 Eylül'den beri yapıyorum ,şu an boyum 1.86 ve aç karnına kilom 77.5 , yaşım 22. Kurban bayramında salon bakımda olduğundan dolayı 1 hafta , ve yılbaşı sonrası finallerimden dolayı 1 hafta ara vermek zorunda kaldım , onun dışında düzenli olarak yaptım. 1 aydır Weider CFM Whey protein kullanıyorum ( bitince Twinlal Amino Fuel + muscletech nano X9 a geçeceğim). İşte fotolarım , yorum bekliyorum , nereye daha çok odaklanmalıyım , nerelerim eksik kalmış , söylerseniz sevinirim. Kıllı olan resimler başlamadan 1 ay önceki halim )
Kilo alamda ve kütle alamda sıkıntı çekiyorum , sanırım beslenme kısmını pek yapamıyorumm ondan olabilir
Not: Eğer resimlerden belli olmuyosa tekrar çekinebilirim.
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız