4.5 yağ oranı

Merhaba 2 aydır spor yapıyorum yağ oranım ilk ayın sonunda 11.200 idi son yaptırdıgım analizde 4.500 çıkdı internetten araştırdığım kadarıyla karın kasları için yağ oranı 6 olsa çok güzel bir şekilde belli olur deniyor ama bende hala göbek var sizce bu durum normalmi yada sizce ne yapmam gerekir

yağ oranın 4.5 olamaz imkansız yağ oranı 4.5 dedikleri mr.olymipa falan alıyor o analiz yanlıştır ve baklava yüzde 8 -11 arası çıkar

o aletler hatalı, Dorian Yates %4.5 u tarif etmişti ayak tabanında yağ kalmıyor acıdan basamıyorsun. sen 16 falansındır gayet sağlıklı sevinebilirsin.

Aletler hatalı vücuduna oranla kolların ve bacakların yağlı gövden %3 görünüyor ama göbeğim var diyorsun gövde yağ oranı %3se bu mümkün olmaz

hastanede diyetisyenlerdeki makinalar da böyle hatalı sonuç verebiliyor. dexa taraması diye birşey var bir de seni suya batırarak yaptıkları ölçümler var ikisine de olimpik sporcu falan değilsen ulaşman zor türkiyede.[DOUBLEPOST=1494962239][/DOUBLEPOST]
hastanede diyetisyenlerdeki makinalar da böyle hatalı sonuç verebiliyor. dexa taraması diye birşey var bir de seni suya batırarak yaptıkları ölçümler var ikisine de olimpik sporcu falan değilsen ulaşman zor türkiyede.
dexa isminden yanılmışım bildiğimiz kemik yoğunlığı testiymiş hastanelerde vardır.

Son düzenleme:
hastanede diyetisyenlerdeki makinalar da böyle hatalı sonuç verebiliyor. dexa taraması diye birşey var bir de seni suya batırarak yaptıkları ölçümler var ikisine de olimpik sporcu falan değilsen ulaşman zor türkiyede.[DOUBLEPOST=1494962239][/DOUBLEPOST]
dexa isminden yanılmışım bildiğimiz kemik yoğunlığı testiymiş hastanelerde vardır.
ben kaslıyım kollarım bacaklarım falan baya iyi ama göbek kısmımda spora başlamadığımla aynı cardio ve karın kası çalışmama rağmen nedeni nedir sence

ben kaslıyım kollarım bacaklarım falan baya iyi ama göbek kısmımda spora başlamadığımla aynı cardio ve karın kası çalışmama rağmen nedeni nedir sence
ne zamandır yapıyorsun bilmiyorum 6 ayı geçtiysen bir şeker testi yaptır. insülin direnci flan olabilir. 1 ayda bişi bekleme.

Back
Yukarı