3güne Bölünmüş Antreman Programı

daha önce 3 ay üniversitenin spor salonuna gittim bıraktım şimdi ise oturduğum semtteki spor salonuna yazıldım hocaya söledim durumu oda ona göre bir program çıkarttı fakat aklıma birşey takıldı programda

salı: gögüs kol karın
perşembe:omuz sırt
cumartesi: bacak karın felan 3e böldüm dedi yani bu durumda

haftada 1 gün gögüs kol çalışmış olcam ben daha önce kendim 1 gün gögüs kol

2.gün sırt omuz bacak olmak üzere 2 ye ayırmıştım sizce hangisi mantıklı haftada 1 gögüs ile gelişim olurmu bu arada 4 gögüs hareketi(bench-incline-fly lar) 4 kol hareketi yapıyorum

büyük kas için 4 hareket 4 set 10 tekrar
küçük kas için biceps ve triceps için 2 hareket 4 set 8 tekrar gir 4 hareket kola fazla

Hocanın verdiği program daha mantıklı,sırt-bacak gibi büyük kas gruplarına bir de omuzu sıkıştırmak bence doğru değil.Haftada 1 göğüs antrenmanı ile de gelişim olur beslenme ve dinlenme de olduktan sonra.

teşekürler cevaplar için bugün programın tamamını öğrendim

1.gün gögüs biceps

2.gün omuz karın son olarak squat la bitiriyorum

3.gün triceps sırt

haftada 3gün gidiyorum her hareketi haftada 1 kez yapmış olcam yeterli olup olmadığını sormuştum daha önce ben 2 ye böldüğüm için bigün birini bigün diğerini yapıyodum

teşekürler cevaplar için bugün programın tamamını öğrendim

1.gün gögüs biceps

2.gün omuz karın son olarak squat la bitiriyorum

3.gün triceps sırt

haftada 3gün gidiyorum her hareketi haftada 1 kez yapmış olcam yeterli olup olmadığını sormuştum daha önce ben 2 ye böldüğüm için bigün birini bigün diğerini yapıyodum

bacakta sadece suqat mı yapıyorsun ?

Back
Yukarı