3ay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan W.W.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

W.W.

Üye
Merhaba ben 19yasinda 170boyunda 65 kiloyum bugune kadar hic v yaka tshirt giyemedim universite sinavini ka andim (ozyegin hukuk) gitmrdim dondurdum bugun secim gunuydu oy vermek uzere gittim ve orda bile kimlik gosterene kadar kucukcocuk bkislarina maruz kaldim.Konuya donersem 3ay dir bv yapiyirun personal trainerine kadar tuttum beslenmeme dikkat ediyorum sabah4yum 100gr yulaf 50grlir 1dilim kdpek ekmegi 1somates ara ogun badem ve ton baligi oglen tavuk pilav ant oncesi makarna patates sinras musstecg toz ve 1muz aksam tavuk pilav yatmadan 100gr lor
Buna ragmen bir gelisme gormemeekteyn neyi yanlis yapiyorum cunku artik cidden umudumu kaybetmeye basladim[DOUBLEPOST=1433659698][/DOUBLEPOST]Bu sporda oncelikli hedefim artik cocuk gibi degil de bir birey gibi gorulmek ama yillar icinde ilerleyebildigimi gorsem hedefimseki vucut

Eklentiler

• 1433658599922-1357929541.jpg
    1433658599922-1357929541.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 302
  • 0.jpg
    0.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 323
Son düzenleme:
Kardeşim bi defa o sakallarla çocuk gibi göstermene imkan yok [emoji23] Asıl konuya gelirsek bu durumu personal trainerinlede konuş vücudunu senden sonra en iyi bilen odur. Beslenmen bence gayet iyi . Çalışma programını bilmiyorum ama set sayısını arttırabilirsin , ağırlık arttırabilirsin , setler arası süreni azaltabilirsin ve hareketi yavaş yapmayı dene seni daha çok yorar ama pump etkisi yaratır diye düşünüyorum . Başarılar [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim bi defa o sakallarla çocuk gibi göstermene imkan yok [emoji23] Asıl konuya gelirsek bu durumu personal trainerinlede konuş vücudunu senden sonra en iyi bilen odur. Beslenmen bence gayet iyi . Çalışma programını bilmiyorum ama set sayısını arttırabilirsin , ağırlık arttırabilirsin , setler arası süreni azaltabilirsin ve hareketi yavaş yapmayı dene seni daha çok yorar ama pump etkisi yaratır diye düşünüyorum . Başarılar [emoji1]

Yorumun icin tesekkur ederim fakat omuz olcum 103tu sanirim kiz arkadaslarimin bilr daha genis gorunuyor ve 3ayda bie degisimde olmadi genetik mi diye dusunmeye basladim

Genetik olsa bile gelişirsin ama nasıl biraz daha geç gelişirsin . Zaten 3 ay olmuş çok büyük bir gelişme gerçekleşmez . Sen ümidini kaybetme ve devam et . Bu işe neden başladığını düşün ve daha iyi çalış [emoji4] ben böyle yapıyorum [emoji23]

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı