Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ilgimi çekti. Ronaldo, Nani falan genç adam da bu yaşlardaki futbolcular göbek yapmaya başlar, bu adamda bu yaşta böyle vücut helal olsun diyorum
Roberto carlosun calflerinin iyi oldugunu biliyordum ama önbacaklarin bukadar iyi oldugunu bilmiyordum abi bu nedir ya +100 kiloluk bodycilerde bile genelde bukadar gelismis önbacaklar yok
şimdi şunu anlatmak istiyorum. fb tvde gıizayla carlos un bir salon antrenmanını izlemişrim. leg press te ve squatta guizanın 2-3 katı agırlık kullanıyordu.
birde bacaklarının bu denli buyumesinin bir sebebide surekli attığı deparlar. bunlar patlayıcı egzersizler ve beyaz kas liflerini uyarıyor. soldan bindirmelerinin faydaları tabii bu denli buyuk kaslarla o topa o denli sert vurmasına şaşırmamalı. aynı zamanda seedorfta çok iyi şut atan bir oyuncudur.