35kg 45kg dumbell bugda kaldım

Evet arkadaslar merhaba bizim fitnessta 35kg ile decline dumbell press yapiyorum ama benim amacim guc kazanmak oldugu icin agirligi artirmak istiyorum ama 35kg dumbell var ve 45kg var nasil yapicam yol gosterin lutfen 40olsa 40 i zorlarim yada 37.5 olsa zorlarim da guclene guclene 45 e cikarim ama 35 ve 45 arada 10kg var bir de obur dumbellda 20kg ediyor

Evet arkadaslar merhaba bizim fitnessta 35kg ile decline dumbell press yapiyorum ama benim amacim guc kazanmak oldugu icin agirligi artirmak istiyorum ama 35kg dumbell var ve 45kg var nasil yapicam yol gosterin lutfen 40olsa 40 i zorlarim yada 37.5 olsa zorlarim da guclene guclene 45 e cikarim ama 35 ve 45 arada 10kg var bir de obur dumbellda 20kg ediyor

Güçlene güçlene çıkarım olayı hata bence :)

40-45 i yardımlı bir şekilde antrenmanına eklemeni tavsiye ederim (buddy önemlidir.)

Incline ve flat yapiorum ilk barbella decline da dumbella cok iyi vuruyor hissediyorum yani o yuzde dumbella yapiorum ama diger ust ve duz benchi barla yapiorum abi
dumbell da gelişimi şu şekilde takip edebilirsin. örn 3x5-12 35 kg devam edersin. Yani tekrar sayısını her yeni antrenmanda 5 den 12 ye kadar artırırsın, daha sonra yine aynı mantıkla set sayısını arttırıp yine tekrar sayısını 5 ten 12 ye kadar arttırırsın.

Büyük Ustaların bir sözü vardır."Kaldıramayacağın ağırlığın altına girme".
Bence salon sahibiyle konuşup,bu işi çözmesini istemelisin.
Hayır derse başka salona geçersin.
BAŞARILAR...

chest press te biraz güçlen sonra flat bench press e geç dambıl bench press gereksiz bence çünkü bi yerden yetmeyecek en son incline da 50 kg likleri kullanmıştım onlarda yetmedi barla çalışıyorum
chest press te alış sonra bara geç benim kafadasın ben o zamanlar 6 tekrarın üstüne çıkmazdım tavsiyem budur:)

dumbell da gelişimi şu şekilde takip edebilirsin. örn 3x5-12 35 kg devam edersin. Yani tekrar sayısını her yeni antrenmanda 5 den 12 ye kadar artırırsın, daha sonra yine aynı mantıkla set sayısını arttırıp yine tekrar sayısını 5 ten 12 ye kadar arttırırsın.
Mantikli degisik bir fikir tesekkur ederim :)[DOUBLEPOST=1489161082][/DOUBLEPOST]
Büyük Ustaların bir sözü vardır."Kaldıramayacağın ağırlığın altına girme".
Bence salon sahibiyle konuşup,bu işi çözmesini istemelisin.
Hayır derse başka salona geçersin.
BAŞARILAR...
Abii valla hayir dedi baska salon aradim civarda orda da en yukse dumbell 35 :D bizim burda en yuksek elli kilo ama 35-45-50 40 i koysa sanki Allah gunah yazardi :D

Back
Yukarı