1453forzakartal
Üye
merhaba arkadaşlar 34 yaşında 1.75 boyunda 82 kiloyum 22 yasında body salonunda calıstım 1,5 sene yapmıstım amıno asıt ve proteın tozu kullandım 1 aylık kür olarakta sustanon-prımobolan-anapolon takvıyesı kullandım ve c vıtamını sadece 1 ay hoca dogrultusunda sonra sporu bıraktım 5 sene yapmadım sonra 3 ay daha yaptım yıne bıraktım suan yasım 34 sporla alakam yok acıkcası saglıgımada dıkkat etmem alkol bagımlılıgım var hergün alıyorum acıkcası ve bu genelde bira günde 5 kutu bira içiyorum yalan olmasın ama hayatımın böyle gitmeyeceğini düşünüyorum 73 kılodan 82 ye fırladım oda gobek olarak oldukca kötü görüntü arkadaslarım vucuduna gore gobegın alakasız sana yakısmıyor diyor tipimde mınyon herseyımı soyledım acaba bu saatten sonra yedıgıme ıctıgıme dıkkat edersem sporumu yaparsam alkolu bıraksam sıgarada ıcıyorum onu unuttum gunde 1 paket onuda azaltsam acaba vucudum sekıllenırmı birde hangısını önerirsiniz fittnes yada body? genelde o yaslarda body kalp krızıne yol acar dıyolar bu surecten itibren alkolu bırakıp sıgarayı azaltıp spor yapmaya karar verdım sizce gec kalmısmıyım? ve vucudum sekıllenır fit olurmuyum yoksa bosunamı ugrasırım? bilgili ve tecrubelı arkadasların görüşlerini almak isterim tesekkur eder saygılar sunarım..!