30 - 08 - 2010 Robby Robinson 64 yaşında

bu tür hala dipdiri ustaları görünce yaşımı body için geç görmekten vazgeçiyorum :)
cildi bile eskimemiş resmen..daha genç pro.lardan daha pörsümüş derilililer gördüm..helal olsun..

Robby Robinson bu sporun ömür boyu yapılabileceğine çok iyi bir kanıt niteliğinde muhteşem bir vücuda sahip 64 yaşında olmasına rağmen. Bence gelmiş geçmiş en gösterişli biceps lere sahip sporculardan biridir. Resimleri görünce bi parıltı oldu benim kafada :) her ne olursa olsun bu sporu ömür boyu bırakmamaya karar verdim

efsane 69 yaşında hala çoğu sporcudan kat kat daha iyi...

Eklentiler

• 119858216797.jpg
    119858216797.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 541
  • ROBBY_ROBINSON_70S_POSING_GYMS_TOURS_SEMINARS_FRONT_DOUBLE_BICEPS_VACUUM_ABS_01.jpg
    ROBBY_ROBINSON_70S_POSING_GYMS_TOURS_SEMINARS_FRONT_DOUBLE_BICEPS_VACUUM_ABS_01.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 573
  • ROBBY_ROBINSON_BARBELL_BICEPS_CURLS_01.jpg
    ROBBY_ROBINSON_BARBELL_BICEPS_CURLS_01.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 606
  • robinson-interview_d.jpg
    robinson-interview_d.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 625
  • ROBBY_ROBINSON_2007_GOLDS_FRONT_MUSCULAR_01.jpg
    ROBBY_ROBINSON_2007_GOLDS_FRONT_MUSCULAR_01.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 619
aynen bakalım biz bu yaşlarda nasıl olacağız..

vallahi ben görünümü filan geçtim 50 me kadar yaşarsam şanslıyım anasını satıyım... her yer Stres, saglıksız gıdalar ve pis hava dolu... yaşlı insanlara sırf hayatta kaldıkları için bile saygı duyuyorum. Okul sayesinde yılda 9 ay dağ başında yeşillikler içinde yaşamaya başladım, şehire döndüğüm zaman tripten tribe giriyorum.

aynen dostum gidip bir kasaba gibi bir yerde yaşayacaksın, ben memlekette olsam ne kilo alma sorunum olur ne beslenme..
dediğin gib hep ambalajlı gıdalar tüketiyoruz, etinden sütüne hepsi sağlıksız..
köyde benden küçük çocuklar bile iri cüsseli kollar falan, adam doğal besleniyor tabi.

Back
Yukarı