3 Yıllık Ektomorf değişim (Boy 1,88)

Öncelikle merhabalar arkadaslar. Yaklaşık 3 Yıldır bu sporun içerisindeyim. 17 yasında, 57 kilo 1,75 boy ile başladım. Şuan yaşım 20 boyum 1,88 kilom 90-92 aralığında ve bu sene ilk yarışmama girdim. Maalesef kategorimin kalabalık olduğu sebebiyle derece alamadım. Kesinlikle steroid, growfth ve türevlerini kullanmadım. Beslenmeme ve supplement kullanımında çok dikkatli ve disiplinliyim. Yorumlarınızı eksik etmeyin, teşekkür ederim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 1.599
  • image.jpg
    image.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 1.595
  • image.jpg
    image.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 1.711
Daha ne olsun tebrik ederim göğüs-karın güzel kombinasyon olmuş. Başarılar...

3 senede dogal olarak bukadar yagsiz ve kutleli vucut sasirtici.tebrikler yinede

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu soruyu da bekliyordum açıkcası. Hayatımın hiçbir döneminde öyle çok yağlı bir vücudum olmadı yapım gereği, "dirty bulking" denemem hariç. zaten onu da benim vücuduma yararlı olmadığını anlayıp yarıda kesmiştim. Size şu kadar net bir sey söyleyebilirim ki; ne steroid, ne su atıcı hiçbir sey kullanmadım. Henüz yaşım kücük zaten, şuanda faydasından çok zararı dokunacaktır bana. Yorumunuz için teşekkür ederim.

aynen vücüdü bırak sen boyu söyle abi benim yaş 15,5 boy 175 ama uzama gittikçe yavaşlıyor yardım et allah için ne yedin ne içtim tabi gemetikte önmli bir faktör

aynen vücüdü bırak sen boyu söyle abi benim yaş 15,5 boy 175 ama uzama gittikçe yavaşlıyor yardım et allah için ne yedin ne içtim tabi gemetikte önmli bir faktör

teşekürler darısı başıma ve uzmak isteyenlere [emoji57][emoji379]

Süt ürünlerini bol tüketin, bol bol basketbol oynayın ve vücut ağırlığınızdan ağır squat yapmayın(ki o yasta o kadar ağır giremezsiniz zaten) Genetiğiniz nasılsa maksimumunu görebilirsiniz. 17-18 yasından sonra mevcut kilonuzdan daha ağır squat yapsanız bile çok bir farkı olmaz. Umarım dilediğiniz hedefinize kavuşursunuz. Hedefe ulaşmadan pes etmek yok, iyi günler.

sağol işlah 180 olurz ,birde karın için antreman programın nedir ? karının yumruk kadar olmuş abs ler

sağol işlah 180 olurz ,birde karın için antreman programın nedir ? karının yumruk kadar olmuş abs ler

Açıkcası öyle belirli bir programım yok. ama klasik hareketleri zorlastırması severim. Bütün karın hareketlerinde (windshield wiper hareketi hariç, onda ağırlık kullanmak mümkün değil.) Ama tek bir örnek verebilirim size, tabi biraz zor gelebilir; hanging leg raise (ayakları düz ve tamamen kaldırarak) ağırlık ile maksimum tekrara gidip hemen ardından ağırlığı atıp windshield wiper ile super set'lemek favori karın egzersizlerimden.

Bugun bacak idmanımdan önce bir fotoğraf çekelim dedik, ortaya bu çıktı. yarısmadan sonra tam 10 kilo aldım ve kilom 93'e çıkmış. podyum öncesi tartıda 83'idim. eylülde yarısmayı düsünmüyordum lakin fikirim değişmek üzere. sansımı bir kere daha deneyebilirim sanırım, belli olmaz tabi. Güncel formum.

Eklentiler

• IMG_7444.JPG
    IMG_7444.JPG
    139 KB · Görüntüleme: 643
Her vücudu iyi adama steroid iması hoş değil. Koskoca 3 yıl bırakında yapsın adam. Süper vücut tebrikler.

I believe in Fitness

Doğal olarakmı beslendin yoksa toz kullandınmı kardeşim ?
Öncelikle kusura bakmayın yoğunluğum sebebiyle epey zamandır giremedim internete. Ancak zaman bulabildim. "toz"dan bahsettiğiniz protein tozu yani supplement ve türkçe anlamı olan "doğal besin takviyesi" , "peynir altı suyu" ise kullanmaktayım. Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1430840396][/DOUBLEPOST]
Guzel gelisim bende sizin gibi yarışmalara katılmayı düşünüyorum boyum 185 yaşım 18 biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Öncelikle size şunu söylemeliyim; kolay olmayacak. Hergün ama hergün bir hedef için çalısacaksınız. Bir çok şeyden vazgeçeceksiniz. Bütün öğünlerinizi evde hazırlayacak, yanınızda taşıyacaksınız. Ama şunu belirtmeliyim ki ben bu hayatı çok seviyorum. Evet fastfood yemiyorum evet zararlı yağlı tuzlu hiçbir şey yemiyorum ve evet haftanın altı günü çok yoğun bile olsam o salona gidip hayvan gibi çalışıyorum. Ve yine evet ben bu hayatı bu sporu çok seviyorum. Eğer sizde benim sevgimin emin olun yarısı var ise hedefinize elbet bir gün ulaşacaksınız[DOUBLEPOST=1430840428][/DOUBLEPOST]
Süper, tebrik ederim :)
Çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1430840484][/DOUBLEPOST]
Her vücudu iyi adama steroid iması hoş değil. Koskoca 3 yıl bırakında yapsın adam. Süper vücut tebrikler.

I believe in Fitness
Steroid kullanmayı düşünmüyor değilim, hedeflerim gerçekten çok yüksek; o yüzden bir yerden sonra elbet başvurmam gerekecek. Henüz şuan bunun için çok çok erken. Yorumunuz için teşekkür ederim

Back
Yukarı