3 Yıl Düzensiz Vücut Geliştirme

63 Kg dan 73 Kilograma çok düzenli yapamadım 2013 Kasımda başladım sürekli yap bırak oldu şuanki halim 73 KG Hedef 85 kg olmak..Yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler :)
image.jpeg

Alınabilecek en iyi 10kiloyu almışsın sadece süre zarfı uzun. Bunu 1 yıldada yapabilrdin, tabi senin yaşadığın hayat zorluklarını bilemeyiz.
Sonuç Başarılı :)
Aynen arkadaşımızın dediği gibi fakat şuan ki formunda fena değil iyi görünüyorsun sakal bırakmak da yakışmış tek eksiğin karın ve adonis egzersizlerini çalışman gerektiğini düşünüyorum başarılı çalışmalar :D

Teşekkür ederim evet biraz uzun sürdü fazla supplement aldım ama çok düzensiz kullandığım için iyi sonuçlar alamadım.Karın egzersizleride yapıyorum ama çok değil eleştirilere açığım sağolun:)

sporu görüntü amaçlı yapmıyorsan eğer karın egzersizleriyle vakit kaybetme bizim millette bir karın kası çalıştırma hastalığı var
spor salonuna gelen insanların büyük bölümünün hedefi karın kası oluyor ve asıl meseleyi arada kaçırıyorlar
düzensizde olsa vücut tipine göre gelişimin güzel ama imkanın varsa düzenli yapman yararına olur ve karın kası saçmalığına bulaşma sakın

sporu görüntü amaçlı yapmıyorsan eğer karın egzersizleriyle vakit kaybetme bizim millette bir karın kası çalıştırma hastalığı var
spor salonuna gelen insanların büyük bölümünün hedefi karın kası oluyor ve asıl meseleyi arada kaçırıyorlar
düzensizde olsa vücut tipine göre gelişimin güzel ama imkanın varsa düzenli yapman yararına olur ve karın kası saçmalığına bulaşma sakın
Karın kası olmadan kendine fit diyemezsin

diyetini duzeltmezsen bosuna zaman harcarsin, antreman atla ama ogun atlama. karbonhidrat miktarini yavas yavas arttirarak beslenme duzenini bul.

Karın kası olmadan kendine fit diyemezsin
karın kası bu sporda aslında en son düşünülmesi gereken hatta hiç düşünülmemesi gereken kendiliğnden zaten bir süre sonra oluşacak durumdur
six packleri gözüken buraya 50 tane resim atarım yaşları 10 ve altında olan çocuk resimleri
karın kası tamamiyle yağ oranının düşüklüğü ile ilgili hayatında hiç karın kası çalışmayan birinin bile karın kasları belirgin hale gelebilir

Back
Yukarı