CriticaLife
Üye
arkadaşlar bugn bıraz alkol ıctm ynaınada 3 sıgara ıctm ama ıcıme cekmedm 5 aydır bb yapıyorum bı zararı olurmu cok onemlı.
gerçek arkadaşım bu.böyle usulsüz saçma sapan mesajlarla ne kazanıyorsunuz? bu derece geri bir insanın forumlara üyelik yapıp yazı yazabileceğini düşünmediğimden eminim kasıtlı olduğundan.. bizde ne acaba diyip tıklıyoruz sinir olduğumuzla kalıyoruz en kısa zamanda kilitlenmesini talep ediyorum..
çok teşekkr ederim hocam anladığın ve olumlu bir cevap verdiğin için.Alkol almamaya dikkat et ve sigara lafını kafandan sil.
Ufak kaçamaklardan kimseye zarar gelmez.![]()
böyle usulsüz saçma sapan mesajlarla ne kazanıyorsunuz? bu derece geri bir insanın forumlara üyelik yapıp yazı yazabileceğini düşünmediğimden eminim kasıtlı olduğundan.. bizde ne acaba diyip tıklıyoruz sinir olduğumuzla kalıyoruz en kısa zamanda kilitlenmesini talep ediyorum..
Birakin adami sizde amma üstüne gittiniz ha. Dertlesme bölümü adi üstünde, sizin sacma buldugunuz sey belliki adami düsündürmüs ve paylasmak istemis. Bence onun yazdigindan ziyade diger yazilari yazan arkadaslarin mesajlari sacma olmus.
Bende bikere bir sigara içmiştim, 4 ay boyunca BB yapamadim.