3. kez bu spora başlıyorum ve bırakmak istemiyorum, yardım edermisiniz.

ufukblog

Üye
Bu zamana kadar hep yanlış yönlendirmeler yüzünden kilo veremedim ve bu sporu hep umutsuzluğa kapılıp bıraktım.

174 boyum var 89 kiloyum göbek ve göğüs kısmında aşırı yağlanma var.

Bu kez dietisyen eşliğinde diete başladım. Fakat spor salonundaki hoca sadece cardio yapmam gerektiğini söylüyor. 20 k bisiklet, 10 dakika uzay yürüyüşü, 30 dakika tempolu yürüyüş verdi. İlk 1 ay böyle yapmam lazımmış. Sizce bu doğru mudur ? Ağırlık antramanı hiç yapmamam kas kaybına yol açmazmı ?

Ve ayrıca bu vaziyette eğer gerekiyorsa supplementde kullanmak istiyorum ne önerirsiniz ?

Yağ oranın 30 ların üzerindeyse ağırlık antrenmanı senin için tehlikeli olabilir hocanın amacı önce yag oranını düşürüp saglık risklerini azaltmak olabilir suplement kullanımı gerekmez şuan için diyetinize sagdık olmanız yeterli tabi diyetisyene program hazırlamadan önce spor yaptıgınızı söylediyseniz

Aynı sıkıntı bende de var başlayalı 1 buçuk ay kadar oluyor spor'a başlangıç analizimde %33 yağ oranı çıkmıştı şimdi onu anca %30 a indirebildim. Sırf cardio çalıştırıyorlar :) arada kaçamak yapıp ağırlık kaldırıyorum elimde değil :))

Lutfen beni yanlis anlama anladigim kadariyla altyapinda yok. Oyuzden kaybedecegin kas ne olabilir ki?
Cardiondan once nescafeni ic kapsonlunu giy kulakligini tak mis gibi terle..
Beslenmeyide biraz kisarsan zaten gayet olumlu sonuc alirsin.

Back
Yukarı