Meerhaba arkadaşlar başlayalı daha 3 hafta oldu evet belki başlamış bile sayılmam belki ama değişimler heyecanlandırdı beni, hocama 3-4 defa aldırdım ölçü doğru olsun diye.
ilk ölçü:
biceps 28,7
omuz 106,6
göğüs 87,2
bel 81,4
kilo 65
3 hafta sonra:
biceps 30
omuz 108,4
göğüs 88,8
bel 81
kilo 66,5
2-3 hafta için güzel gelişme dedi hocam, bu arada son 4 antrenmandır antrenman sonlarında protein alıyorum. Programım dün değişti onu da yazacağım 2 ay bu programla devam edeceksin dedi hocam ama benim gördüğüm sizlerde hep her gün farklı kas grubu çalıştırmak gibi, hocam bana tek program yaptı bi gün gel bi gün dinlen 2 ay bunu yap dedi ve programda her kas grubu nerdeyse çalıştırılıyor, ne derece doğrudur bu?
ilk ölçü:
biceps 28,7
omuz 106,6
göğüs 87,2
bel 81,4
kilo 65
3 hafta sonra:
biceps 30
omuz 108,4
göğüs 88,8
bel 81
kilo 66,5
2-3 hafta için güzel gelişme dedi hocam, bu arada son 4 antrenmandır antrenman sonlarında protein alıyorum. Programım dün değişti onu da yazacağım 2 ay bu programla devam edeceksin dedi hocam ama benim gördüğüm sizlerde hep her gün farklı kas grubu çalıştırmak gibi, hocam bana tek program yaptı bi gün gel bi gün dinlen 2 ay bunu yap dedi ve programda her kas grubu nerdeyse çalıştırılıyor, ne derece doğrudur bu?