3 haftaya göre değişim nasıl? Ölçüler içerde..

Meerhaba arkadaşlar başlayalı daha 3 hafta oldu evet belki başlamış bile sayılmam belki ama değişimler heyecanlandırdı beni, hocama 3-4 defa aldırdım ölçü doğru olsun diye.

ilk ölçü:
biceps 28,7
omuz 106,6
göğüs 87,2
bel 81,4
kilo 65

3 hafta sonra:
biceps 30
omuz 108,4
göğüs 88,8
bel 81
kilo 66,5

2-3 hafta için güzel gelişme dedi hocam, bu arada son 4 antrenmandır antrenman sonlarında protein alıyorum. Programım dün değişti onu da yazacağım 2 ay bu programla devam edeceksin dedi hocam ama benim gördüğüm sizlerde hep her gün farklı kas grubu çalıştırmak gibi, hocam bana tek program yaptı bi gün gel bi gün dinlen 2 ay bunu yap dedi ve programda her kas grubu nerdeyse çalıştırılıyor, ne derece doğrudur bu?
 
İlk başlarda gelişim hızlı olur, asıl mesela platoya takıldığında onu aşabilmektir. Yeni başlayan birisi için her gün farklı kas grubunun çalıştırılması bana pek doğru gelmiyor.
 
Back
Yukarı