Merhaba arkadaşlar. Yeni başlayanlar bölümüne konu açamadığım için buraya açmak zorunda kaldım. Aşağı yukarı 3 haftadır evde dambıl, kürek aleti, kum torbası, şınav mekik ve barfiks çalışıyorum. 97 kiloydum diyetle 90 kiloya düştüm ve çalışmaya başladım şu anda 85 kiloyum. Yukarıdaki resimlerden ilki 90 kiloya düşmüş halim. 3 haftada vücut gelişim gösterebilir mi? Bana göstermiş gibi geliyor ama eğer yanılgı içindeysem ilerde hevesimin kaçmasından korkuyorum. İlk foto çalışmaya başlamadan önce. İkinci foto ise 3 hafta sonra çalışma sonrası. Bu eğer gelişimse sağlıklı mıdır ve bu periyodda devam eder mi? Ağırlığımıda haftada 2 buçuk kilo arttırdım hemen hemen. Haftada iki gün tüm kas gruplarına çalışıyorum.
Ek olarak 3 haftada aynı zamanda 5 kiloda verdim ama su mu yağ mı bilmiyorum. Bel bölgemdeki yağlarıda iyice eritip hacim kazanmak istiyorum. Beslenme konusundada yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler şimdiden.
Ek olarak 3 haftada aynı zamanda 5 kiloda verdim ama su mu yağ mı bilmiyorum. Bel bölgemdeki yağlarıda iyice eritip hacim kazanmak istiyorum. Beslenme konusundada yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler şimdiden.
Eklentiler
Son düzenleme: