Evet arkadaşlar bölgesel çalışmaya yeni geçtim sayılır 2 hafta felan oldu daha önceden 4 ay kadar bu sporu icra etmişliğim var ara vermek zorunda kalmıştım 3-4 ay önce yeniden başladım ve düzenli bir şekilde devam ettiriyorum.Öncelikle bölgesel çalışma programam şöyle ;
Pazartesi . Göğüs , Önkol
Çarşamba : Omuz, Bacak
Cuma : Triceps , Sırt
Hocamla özellikle pazartesi günü göğüs hareketlerinden sonra ön kolda sonlara doğru enerjimin tükendiğini her bölgeyi ayrı günlerde çalıştırmak istediğimi söyledim. Bana o zaman ek ücret almamız gerekir dedi açıkçası saçma geldi ben her ay para veriyorsam istediğim zaman girip antrenman yapma hakkına sahip olmazmıyım bilmiyorum bütün salonlarda böylemi? Yorumlarınızı bekliyorum .
Pazartesi . Göğüs , Önkol
Çarşamba : Omuz, Bacak
Cuma : Triceps , Sırt
Hocamla özellikle pazartesi günü göğüs hareketlerinden sonra ön kolda sonlara doğru enerjimin tükendiğini her bölgeyi ayrı günlerde çalıştırmak istediğimi söyledim. Bana o zaman ek ücret almamız gerekir dedi açıkçası saçma geldi ben her ay para veriyorsam istediğim zaman girip antrenman yapma hakkına sahip olmazmıyım bilmiyorum bütün salonlarda böylemi? Yorumlarınızı bekliyorum .