3 aylık zyıflama 2 aylık vücut geliştirme (yeni video)

vallaha ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten.ilk halinle sonraki halin arasında çok fark var.hele ki o göbeği eritip karın kaslarını bile göstermişsin helaaal daha ne diyim.benimde sıkıntım senin eski halin gibi olmam.düşündüren ise kardio body falan bile yapsam o göbek sarkma vs yaparmıydı ama seni görünce dedim tamamdır çalış gerisi kolay ;) benim şimdiki halim bu https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeniyim-yard-mlar-n-z-t29783.html
ekimde falan başlıyorum nasipse salona.başarılarının devamını dilerim . .

Harika bir iş başardığın aşikar tebrik ederm.Biraz daha vg ve hacimle cok daha guzel bir yapıya kavusucaksın kolay gelsn

Azmine hayran kaldım ama sadece ekmekle şekeri keserek verilebileceğini sanmıyorum 3 ayda 20 kiloyu. hatta daha fazla vermişsin. Helal olsun ne diyim daha inşallah kilo alırsın (kas olarak) :)

Son düzenleme:
tebrık ederım sızın bu vıdeo nuz benı dahada hırslandırdı bende 97 den 78 a ındım hersey ıyı gıdıyor tek sorun baklalar soyle dıyım bellı oluyor ama oyle sızınkı gıbı degıl sadece kenarları bellı oluyor agırlıksız mekık cekıyorum bende ıstıyorum agıklıkla mekık cekmek belımı sakatlarım dıye ızın vermıyorlar salondakı hoca ama tekrar konusucam hocayla

bende gogus kıllarını cok merak etmıstım agdayla almıssınız pekı kac zaman sonra tekrar cıkıyor ?

Pek çok kişi büyük araştırmalar sonucunda aldıkları kalorileri proteinleri yağları hesaplayarak büyük emek harcıyorlar seninle aynı sonucu alabilmek için,senin kadar başarılı olanı ise gerçekten çok az.

Diyetin ; ''ekmeği azaltım şeker kullanmadım'' cümlesinden ibaret bu kadarmı yani ? Ciddi yağ yakmışsın gerçekten tebrik ederim.Biraz daha açarmısın günde kaç üğün yemek yiyordun kardiyo yu nasil çalışıyordun haftada kaç tekrar yapıyordun vs ???

Son düzenleme:
Bende tebrik ediyorum ama 3 ay gibi kısa bir zamanda bu kadar kilo vermek olağanüstü bir durum.Bana biraz sakıncalı geldi çünkü çok hızlı kilo vermişsin ya metabolizman hızlı diyeceğim ama öyle olsa kilo alman da zor olurdu.Midene kelepçe mi takdırdın diye şüphelendim doğrusu.Ayrıca göğüs kıllarını ağdayla alırsak en az 1 ay kadar çıkmıyor ama çoğalıyorlar o zamanda bunu belirtmek istedim.En iyisi makine ile almak.Valla sonuçta vermişsin ve ilk haline göre gerçekten büyük bir değişim.Tekrar tebrikler.

Back
Yukarı