3 aylık vücut yorumlar

Değerlendirme

• iyi

Votes: 4 4,9%
  • eh işte

Votes: 5 6,2%
  • fena değil

Votes: 6 7,4%
  • kötü

Votes: 66 81,5%

• Total voters
    81
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç bir kişinin konusuna saygısızca yazdığımı düşünmüyorum.en fazla bu tarz art arda konu açan olmuştur son açana biraz agresifce yazmış olabilirim.fakat saygısızca yazdığımı düşünmüyorum.eğer öyle anlaşıldıysam özür dilerim.

sadece 2-3 aylık (hatta 1 hafta "body" yapıp fotoğraf çken) spor geçmişi olupta konu açıp pozitif yönde yorum almak isteyen segmentteki insanları pek bsevmiyorum.gittiğim salonda da bu tip 1-2 kişi var emin olun onlara daha sert cevap veriyorum çünkü hakediyorlar.eğer bu sporu adam gibi yapmak istiyorsan öncesinde biraz araştırma (2-3 ayda anında gelişemeyeceğinin araştırması) yapacaksın.yapmayıp bu tarz muhabbetlere girmesine insanların sıcak bakmıyorum ha sen zaten "aga 4-5 ay gideyim biraz kas yapayım hem salondaki hatunları da keserim sonrada yazın havuzda denizde kasları gösteririm" mantalitesiyle bu sporu yapıyorsanız zaten hiç yapmayın.

benim düşüncem bu :)

Herkesin mantığı kendinedir arkadaşımız mantığını yorumlatmıyor 3 ayda yaptığı vücudu yorumlattırıyor benimde düşüncem bu.

Fotoğraflara gelince daha uzun bir yolun var başarılar dilerim.

Herkesin mantığı kendinedir arkadaşımız mantığını yorumlatmıyor 3 ayda yaptığı vücudu yorumlattırıyor benimde düşüncem bu.

Fotoğraflara gelince daha uzun bir yolun var başarılar dilerim.

tamamda güzel kardeşim ben ortada bi vücut göremiyorum ki.

bu arada yazdığımı bi daha okudum saygısızca yazdığımı düşündürtebilecek cinsten olmuş biraz ama emin olun kimseye saygısızlık yapacak değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
danqer29 sen takma pek kafaya herkesin vücudu aynı değildir hemen şekil almaz veya hemen yola girmez, sen ben yaparım diyorsan sorun yok isterse yıllarını alsın yeterki bu işten tat almaya bak. sen o hereketleri çalıştıkça vücudun şekil alıyor ve belli bir süre sonra ortaya çıkmaya başlar! göbeğin var onu zamanla eritirsin zaten erittikçe sende farkedeceksin işe yaradıgını...SADECE CANINI SIKMA YAPTIGIN ŞEYLERDEN TAT ALMAYA BAK gerisi boş...

AYRICA İSTEDİĞİN KADAR FOTOGRAF PAYLAŞIP YORUM ALABİLİRSİN!
Başkalarının kötü yorumlarını kafana takma, iyi olanları düşün.
Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.

Son düzenleme:
artık moderatörlerden "6 ay olmadan fotoğraf paylaşmayınız" diye bir kural koymasını isticem.
3 ayda kaslarınızın şiştiğini sanıyorsunuz halbuki vücudunuz tabir-i caizse et kesiyor bunu da şişkinlik sanıyorsunuz.

gittiğin 3 ay boşa gitmiş.benim yorumum bu.

haklısınn...

pazular dısında gelişme göremiyorum ama fotorafları kendin çekmişsin ve poz vermekte zorlanmışsın sanırım egilmişsin biraz vücudun oldugundan daha yaglı görünmüş yanıltıcı olabilir resimler ama yasın daha 16 mış 18ine çok iyi bir fizikle girebilirsin.ve bence olacak:)

pazular dısında gelişme göremiyorum ama fotorafları kendin çekmişsin ve poz vermekte zorlanmışsın sanırım egilmişsin biraz vücudun oldugundan daha yaglı görünmüş yanıltıcı olabilir resimler ama yasın daha 16 mış 18ine çok iyi bir fizikle girebilirsin.ve bence olacak:)

eğildiğimden öyle çıktı haklısın

Önceki halin nasıldı onu bilmiyorum ama vücudun çokta kötü değil...Güzel bir salon bulup iyi bir program yaparsan radyasyon35 arkadaşımızın dediği gibi gayet güzel bir vücudun olur...

yağ yakmaya bak
spora devam et

evdede olur ama 2 dambılla değil...
benc sehpası lazım bar lazım yeteri kadar ağırlık lazım...
en önemliside inanç ve disiplin lazım...

fotolara yorum yapılacak kadar bişey yok,şunu diyebilirim genetiğin fena değil ,uğraşırsan olurdumbelllls

yaglardan kurtulmaya bak bence vede ortada vucit yok neyi yorumlayalim?

sıkmadım diyorsun ama fotoğraflarda göbeği içeri çekmişsin dostum madem koycan sadece göbeği çıkarıp koy eriticem diye felan yada çek koy kenara gelişim konusu aç 5 6 ay sonra ama şu an için vücudunda bir şey yok sadece kollarda biraz gelişim var oda genetik bendede olmuştu 80 tekrar yaptığım zamanlardı :D :D o gelişim yüzünden uzun süre çok yüksek tekrarı savundum sonra gerçeği buldum :)

iyi forumlar

evde zaman kaybı olmuş salona yazılırsan 3 ay sürede bundan çok daha fazla yol katedebilirsin. fotolar hakkında olumlu yorum bende yapamam fakat acımasızca eleştirmeninde alemi yok.

Yane ilk olarak belki adamın spor saloununa yazılcak durumu veya zamanı yok
2-evde çoğu kişlininde dediği gibi aynı zamanda halter alabiliyorsan alman lazım yane bu bir dambılla olmaz kolay kolay ayriyetten (bunu reklam amaçlı yapmıyorum) bence birde ilaada yabancı adamları izlemeye gerek yok youtube dan hakan demiray yazarsan Türk biri 25 yıldır bu sporla uğraşıyormuz bu forumdan dahada çok dumbell hareketi gösteriyo yane onalrda yardımcı olabilir yada herhangi başka bir video neyse vs. vs alınacak çok yolun var önce yağ yak ve göbeği erit tahmini 8-10 kilo yeterli olur bu hareketlerele iyi geilşim sağlarsın iyi sporlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı