3 aylık hezimet

Gelişim sizce nasıl ?

• rezalet

Votes: 5 29,4%
  • Ehh işte

Votes: 13 76,5%

• Total voters
    17
Kol 27 - 31
Göğüs 81,5 - 89
Karın 69 - 69
Omuz 103 - 108
Kilo 52 - 57
(Uyuma saatim çoğu zaman 23:00 - 23:30 gibi)
Hem çalışıp hem salona gidiyorum.Salona 0 bilgiyle başladım her anlamda.Çevremde yardımcı olabilecek kimse yok.Hocaları hiç sormayın.Hep tek çalıştım şuana kadar.Forumda 3 ayda değişen arkadaşlara kıyasla gelişimimin kötü olduğunun farkındayım.Moral olarak çöküşteyim.
Düzenli olarak kilo almamı sağlayacak ve kas gelişimime katkı sağlayacak takviye veyahut bi düzen onerebilirmisiniz.

3 ayda yapabilceğinin en iyisini yapmışsın bence moral bozmaya hiç gerek yok. 5 kilo eklemişsin ve bel ölçün artmamış bu da fazla yağlanmadan temiz kütle eklediğini gösteriyor. Bu şekilde devam et sonuçta uzun bir süreç. Dediğim gibi çok temiz bir gelişim olmuş ölçülerine göre bence mutlu olmalısın. Başarılar

Bu sporda 6-7 ay yapmadan gelisimin hakkinda bi yorum yapmak sacma olur.sen beslenmene dikkat et duzenli idman yap.6-7 ayi tamamla gelisimini ozaman degerlendiririz.disiplin ve sabir isidir bu spor.ayrica guzel olcu almissin 3 aya gore.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaki arkadaslarin gelisimiyle kendini kiyaslamamani oneririm. Ben de arada kafama takiyorum ama cok takarsan sporu biraktirir bunlar :D

ben 3 ayda senin kadar hatta belki daha az gelişim kat etmiştim ve sevinçten havalara uçmuştum bence devam edersen dahada iyi olucaksın moral bozma devamm:):):)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Kas olarak kütlemi artırıp az yağlanmamı sağlayacak besin takviyesi önerirmisiniz 1 tane ?
Birde günde harcadığım kaloriyi nasıl hesaplarım ?
(Hardline pro gainer 5000 gr almayı düşündüm cep yakıyor adeta)

3 ayda arnold olamazsın zaten gayet normal gelişimin.gainerlar para tuzağı şekeri basıyorlar içine.onun yerine protein tozu alın yulaf ezmesiyle shake yapabilirsiniz çok daha uygun olur.

Back
Yukarı