3 Aylık Emeğim

Öncelikle herkese iyi geceler,1 ay düzensiz olmak üzere 3 ay bu sporla uğraştım 1 aylık aranın ardından geçen hafta tekrar başladım.Şimdi bu işi gerçekten bilen abilerime,arkadaşlarıma,kardeşlerime bir kaç sorum var umarım yardımcı olursunuz :)

1) Hacim için nasıl çalışmalıyım? Kaldırabildiğim en ağır kilo ile az set diyenler oldu mu doğru mudur ?

2) Karın ve oblik bölgelerimde az biraz yağlanma mevcut bunları en kolay en rahat nasıl yakabilirim zaten az olan kas kütlemden kaybetmeden?

3)Kreatin ve Protein tozu aldım ne zaman ne şekil kullanmam doğru olur?

15 Nisan 2013

göğüs :83 cm
sağ kol :27 cm
sol kol :26 cm

15 Haziran

göğüs :91 cm
sağ kol :30 cm
sol kol :29,5cm

Her türlü yorumlarınızı bekliyorum,iyi geceler :)

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 377
  • 4.jpg
    4.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 368
  • 3.jpg
    3.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 379
  • 2.jpg
    2.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 386
  • 1.jpg
    1.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 371
Kusura bakma ama ısrarlı 3 aylık emeğim diye konu açman gerçekten komik ne dememizi bekliyorsun süper vicut yaptınmı diyelim sana 3 ayda ne bekliyorsun?

Ben iltifat bekliyorum gibi birşey mi yazmışım ? Sadece merak ettiklerimi sordum ve düzgün yorum bekledim.Kibirli bir yorum değil...

Sorulara cevap verebilecek birileri var mı? Daha doğrusu yardımcı olabilecek?

1-) hacim ve güç istiyorsan çok ağırlık az tekrar (tabi kendını sakatlamıcak ağırlıklar) böyledir..

2-) bunun cevabı kardio. tabi kardionun yanında yeteri kadar protein ve karbonhidrat almalısın.. ama abur cubur yok. karbonhıdrat alımın komplex yani kaliteli (Makarna,pilav v.b) olmalı. kilo başına 1,2 gr alman yeterli olur diye düşünüyorum..

3-) bilgim yok.

az önceki mesajımdan alınma bende küçük yaştayım benım 2-3 ay oluyor.. ama araştırıyorum ve bilgileniyorum..bu işin anahtar kelimesinin sabır olduğunu öğrendim başarılar :)

Back
Yukarı