Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoğraflarda herşey belirgin çok bişe yazmaya gerek yok 86 kilodan 78 kiloya indim bel yanları fln kaldı ama oraları nasıl eritecem bilmom daha cok kilo vermek gerek heralde
ilk 1 ay diyet kardiyo yaptım sonra ağırlık çalıştım tişört giyince iyi duror diye yanları ellemedim zaten denize gittiğimmi var Aha buda 3 yıl önceki halim eklim dedim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:13 ----------
Olumlu olumsuz her türlü yorumu bekliyorum arkadaşlar
Başarılı değişim. Beldeki yağlar için şekeri ve tuzu tamamen kesmen gerekiyor ve bir de sağlam bacak calısması yapmalisin yağ yakım hızını artırmak için yani ağır calısmalısın
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri : - Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız