3 aylık cardio acill önerilerinizi bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vucut geliştirmeye başlayamayacağını kim söyledi?
önce kardiyo ağırlıklı vucut geliştirme yapabilirsin yani karma şeklinde
zamanla vg ağırlığını arttırırsın

meraba kardeşim sana kim akıl verdiyse sil hepsini :) şuan hep 3 ay vucut gliştirme yapıp hemde kardiyo yapsaydın bu kilolardan dahada kurtulmuştun , vucut geliştirme hem metobolizmayı hızlandırır hemde sıkılaşırsın ayrıyetten kardiyoda yaparsan saten 3 ayda rahat 15 20 kilo verirdin yani tavsiyem vucut geliştirmeye başla ve saat 19:30 dan sonra ağzına sudan başka bişe deydirme hem güçlenirsin hemde kilo verirsin

meraba kardeşim sana kim akıl verdiyse sil hepsini :) şuan hep 3 ay vucut gliştirme yapıp hemde kardiyo yapsaydın bu kilolardan dahada kurtulmuştun , vucut geliştirme hem metobolizmayı hızlandırır hemde sıkılaşırsın ayrıyetten kardiyoda yaparsan saten 3 ayda rahat 15 20 kilo verirdin yani tavsiyem vucut geliştirmeye başla ve saat 19:30 dan sonra ağzına sudan başka bişe deydirme hem güçlenirsin hemde kilo verirsin

19:30 dan sonra ağzına birşey deydirme diye birşey yok meyve falan yemen lazım kuruyemiş az miktarda tüketebilirsin vg girseydin keşke bende 111 kiloydum boy 1.92 101 kiloya düştüm 2 ayda vg ile 1.5 2 kg kas aldığımı tahmin ediyorum çünkü hiç yemekden kesmedim protein ağırlıklı beslendim kafama görede yedim vallahi :)

-ÖNCELİK HAKKI İHLALİ-

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı