3. aydayım programı değiştirmeli miyim

Artık Kaslar aynı hareketlere tepki vermemeye başladı ama o kadar çok hareket var ki hangi birini yapmalıyım?

http://i.hizliresim.com/95yV39.png

Mesela bench press artık hiç işe yaramıyor kas hiç tepki vermiyor. hareketi yaptıktan sonra hiç yapmamış gibi oluyor. yanlış yapmıyorum negatifleri yavaş yapınca biraz işe yarıyor ama yinede çok az pump oluyor böyle bi boş yani çalıştırdığımı hissetmiyorum.

Tricepslerde öyle ilk ay devasa büyüdüler 2. ay çok az artık tepki vermemeye başladı

Göğüs ve triceps programım şöyle

Bench Press; 4xmaksimum tekrar. 50 kg ile yapıyorum. ilk set 10 tane çıkıyor diğer setler 8-6 diye düşüyor kendiliğinden.
incline bench press; 3 veya 4 set yapıyorum yine aynı şekilde yapabidiğim en ağır kiloda 6-10 tane çıkarmaya çalışıyorum.
Dumbell fly; 3xmaksimum ağırlıkta maksimum tekrar yapmaya çalışıyorum yine. 10 taneyi geçmiyor.

Alt göğüslerim bomboş bunun için dips mi yapmak gerekiyor?

Triceps; close grip bench press 3x yine 6-10 . sanırım 30-35 kiloda yapıyorum. bu hareket ilk ay inanılmaz büyüttü tricepsimi ama biraz etkisi gitti artık
Skullcrusher 3x6-10. 15 kiloda yapıyorum
triceps pushdown; bunu bir kabloyla yapıyorum triceps cabble pushdown bi farklı versiyonda oturtmadım hala

Yardımcı olur musunuz? :)

Eklentiler

• RJ4AGo.png
    RJ4AGo.png
    308,1 KB · Görüntüleme: 738
50 kiloyla çalışıp gelişme bekleme bence. Tam vücut çalışma sistemini forumdan öğrenebilirsin. Bölgesel çalışarak kas yapman zaten çok zor.

Haftada kaç gün gidip kaç gün dinleniyorsunuz? 1 gün spor 1 gün dinlenmek vs.?
Haftada 4 gün gidiyorum.

pazartesi; Göğüs/Six Pack
Salı; Sırt/TRiceps

çarşamba off

perşembe; Omuz/Biceps
Cuma; Bacak/Six pack
cumartesi ve pazar off

Bütün programı değiştirmem lazım bazı temel hareketler dışında tabiki. mesela dün göğüs antrenmanı yaptım zerre şişmedi zerre sızlamadı zerre yanmadı sanki antrenman yapmadım.
hafifte çalışmıyorum yani başkasına göre hafiftir ama bana ağır. indirirken negatiflerede dikkat ediyorum ama bench presse o kadar alıştı ki tepki vermiyor aynı şekilde inchline pressede alıştı.[DOUBLEPOST=1442909339][/DOUBLEPOST]
50 kiloyla çalışıp gelişme bekleme bence. Tam vücut çalışma sistemini forumdan öğrenebilirsin. Bölgesel çalışarak kas yapman zaten çok zor.
bölgesel çalışarak zor derken? herkes öyle çalışıyor zaten. Yani demek istediğin squat, deadlift felan mı ekliyim tüm vücudu aynı anda çalıştıran? bide 50 kg bana göre ağır 2. aydayım

Herkes bölgesel çalışmıyor. Bölgesel çalışma normal şartlar altında yarışmacıların eksik bölgelerini kapatmak için son anda yaptıkları çalışmadır. Weider bey amcamız yeni birşeyler icat edip ünlü olmak amacıyla bu sistem ile vücut yaptığını iddia etmiştir. Vücut geliştirme fitness bölümünden tam vücut çalışması sistemine bak.

Jason Statham antrenman günlüğünde her spora gidişinde farklı bi antrenmanla karşılaşıyordum diyor ve bunun kesinlikle faydasını Fazlasıyla gördüm diyor tabi biz de Jason değiliz her gün değiştiremeyiz ayda bir değiştir dostum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı