3. Aydan sonra ne yapmalıyım?

Merhabalar şuan fitness'ın 2.haftasındayım genel olarak ilk ay ve 2.ay programını anladım ve ilk ay ve 2.ay bittikten sonra kendime göre program hazırlanacakmış ancak şu ki bizim antrenör hiç iplemiyor bunu nasıl hallederiz? (6 aylık verdim boşa gitmesin)

Kardeşim adamların aklına gelmezki birsürü kişi var salonda sizi hatırlasın tamam iplememeleri kötü bişey hak vermiyorum ama gidin siz deyin hocam 1 ay oldu programı değiştirecekmiyiz gibi utanmayın

hoca mı kaldı ya elinde internet gibi nimet varken burada bir sürü ondan bilgili insan vardır tek bir kişiye bağımlı kalma konu aç sor soruştur araştır öğren

3 senedir aynı programı yapıyorum...sizin ayda bir program değiştirmenize hayranım...demekki bende bir sorun var :) neyse şaka bir yana siz hiç kendine ayda bir program yazan pro sporcu gördünüz mü...arkadaşlar hepi topu toplasanız 10-15 temel 10-15 tanede izole hareket var nedir bu sürekli program değiştirme merakı...yani o değişince gelişimmi artıyo...gelişimin durma sebebi sizce programmı...hiç kimse düşündümü yaptığım haraketin doğruluğu yoğunluğu okeymi...idmanın hakkını verdimmi o böle o gün patladı pump oldumu...cok takılmayın programlara

Back
Yukarı