3 ayda vucut toparlanırmı sadece kilo verim kasları sıkılaştırmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aslann

Yeni Üye
amaç başlıkta yazılı 3 ayda 10 kg civarı verip kasları toplamak istorum sizce mümkünmü ?

3 ay bu spor icin cok uzun bir süre degil fakat beklentini diyet + cardio + düzenli calisma ile karsilayabilirsin. Sorun kilo degildir, yag oranidir. Kilo vermekten cok yag yakmaya yönelik calismalisin ki kas kaybini en aza indirgeyesin

Bunu herkeze sölerim bu dalda başarılı olmak istiyorsan ( senı tatmin edicek kadar ) en az minimum 1 seneni harcamalısınki tatmin etsin 3 ayda fark olur ama mutlu edermi seni bilmem.Sabırlı ol 3 ay diye kısıtlama kendini

dostum sen azimle çalış başarılmayacak hiç birşey yok. Ben 2 ayda 18 kilo verdim hiç bişi kullanmadım sarkma falanda olmadı ama sabah akşam koştum ve diyet yaptım. AZİM=BAŞARI...

Değil.Bu kafayla yola çıkıp bir cacık başarabileni henüz görmedim belki bir ilk olursun..

Sizin gibilerde olmasa neye bakıpta inat yapıcam bilmiyorum bari ondan bundan gördügün lafları bana çarpma zamanım olsa gidicem öteki başlıklarda yazdıgım gibi okuyorum ve zamanım yok senin gibi boş zamanlarım olsa sporla degerlendirirdim bari bilip bilmeden yorum yapma bu nasıl olur biliyormusun sen kendini böyle kahin flan sanarsın bi başlık görürsün ben çok bilgiliyim edalarıyla girersin ve laf sokarsın zaten seni ve senin gibileri taksaydım bu spora başlama geregi duymazdım

Back
Yukarı