3 ayda maximum gelişim

4 senedir yapmakta oldugum vücüut geliştirmede yaklasık olarak 1 sene ara vermistim ve tekrardan başlama kararı alıp hatalarımdanda ders cıkararak 3 ay olmak üzere tekrardan yapmaktayım.69 kilo baslayıp 3 icinde 78 kiloya cıktım güzel beslenme ve dogru supplement kunlanımında bunun cok faydası oldu.İsteyenlere bu gelişimi daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilir yada sorularınızı cevaplandırabilirim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 353
  • image.jpg
    image.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 339
Son düzenleme:
Kardeşim ben 3 senedir yapıyorum ama vücudum halen yağlı % 15 civarı kol 37. Bi türlü istediğim gelişimi saglatamadim. Suplement öyle hepsinden abartılı kullanmıyorum. Sadece protein tozu ve amino. Beslenmem de iyi ama olmuyor

merhaba 16 yaşındayım 50 kiloyum 1.65 boyum var kilo almak ve vücut yapmak için spor salonuna gitsem değişim görür müyüm ? veya spor salonuna alırlar mı zayıf olduğum için

Kardeşim ben 3 senedir yapıyorum ama vücudum halen yağlı % 15 civarı kol 37. Bi türlü istediğim gelişimi saglatamadim. Suplement öyle hepsinden abartılı kullanmıyorum. Sadece protein tozu ve amino. Beslenmem de iyi ama olmuyor
büyük ölçüde yaptığınız antreman programınla ilgili bir sorun var demekki vücudunuza uygun programı yapmıyorsunuz.

merhaba 16 yaşındayım 50 kiloyum 1.65 boyum var kilo almak ve vücut yapmak için spor salonuna gitsem değişim görür müyüm ? veya spor salonuna alırlar mı zayıf olduğum için
Zayıf olman seni almamaları anlamına gelmez sakın bu tip düşüncelere kapılma daha çok gençsin kafana takma , illa ki değişim görürsün.

Kas hafızası diye bir durum olduğundan en kısa zamanda eski görünümüne kavuşacaksındır

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenme programini atarmısın kabataslak[DOUBLEPOST=1435675547][/DOUBLEPOST]Beslenme programini atarmısın kabataslak
sabah yarım ölçek whey protein,4 yumurta,100 gram yulaf 2 ögle yemeği yiyorum açıkcası pek dikkat etmiyorum ama en azından et tüketmeye dikkat ediyorum antreman öncesi bcaa ve gainar sonrası whey protein,bcaa,kreatin akşam yemeği yatmadan 2 balık yağı hapı

Back
Yukarı