Merhabalar benim sorunum vg ye başlayalı 3 ay oldu ama bu sürede ilk aylar protein tozu kullnılmaması gerektiğini okuduğum için doğal yollardan almaya çalıştım ve 3 ayda 8 kilo artış oldu ama böyle giderse yağ çuvalı olurum ve bu kadar ağırlığımdaki artışa rağmen kolumun ölçüsü 1 cm değişti diğer yerler fazla değişmedi sadece sertleşti kaslarım.
Bu kilo artışını nasıl engellerim beslenmemi azaltsam protein azalacak aldığım protein olan gıdaların hepsinde yağ ve karbonhidratta var gün içerisinde pek hareketli değilim sadece etlerde az yağ karb. oranı var ama o kadar bütçemde yok.Protein tozuna başlayıp beslenmemi azaltayımmı sizce doğal beslenmeden hesapladım daha ucuza gelir? Ya da aynı beslenmeyle cardio mu yapayım koşu falan?
Şimdiden teşekkürler
Bu kilo artışını nasıl engellerim beslenmemi azaltsam protein azalacak aldığım protein olan gıdaların hepsinde yağ ve karbonhidratta var gün içerisinde pek hareketli değilim sadece etlerde az yağ karb. oranı var ama o kadar bütçemde yok.Protein tozuna başlayıp beslenmemi azaltayımmı sizce doğal beslenmeden hesapladım daha ucuza gelir? Ya da aynı beslenmeyle cardio mu yapayım koşu falan?
Şimdiden teşekkürler