3 aya six pack çıkarmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende 4 tanesi hazır ama ben bile yaza kadar 6 yapmak için emek sarfediyorum.yaza kadar sixpack zor ama sen çalış 4 tane olsun hiç yoktan iyidir :)ayrıca genetik önemli belkide bilinçli antreman dinlenme ve beslenme ile çıkarabilirsin.

Git burdan plajcı.
Yaza kadar değil, mezara kadar spor.

Git burdan plajcı.
Yaza kadar değil, mezara kadar spor.
Herkes kendine yapar belki sporu sever arkadaş.Kal burda plajcı :D haha
Yaparsın kavuşursun sporu bırakırsın 6 ay sonra beslenmene dikkat etmezsin vücud beter bil hala sahip olur.

Herkes kendine yapar belki sporu sever arkadaş.Kal burda plajcı :D haha
Yaparsın kavuşursun sporu bırakırsın 6 ay sonra beslenmene dikkat etmezsin vücud beter bil hala sahip olur.

Belli sende iradesizsin :)

vücudumuz hemen hemen aynı benimde en büyük hayalim six pack her gün karın kaslarını çalıştırıyorum iki güne bir 300 mekik ve salona gittiğim günler 30 dk cardio yapıyorum tabi beslenmeyede dikkat ederek

Doğru beslenme , dinlenme , gerekli supplementler olduktan sonra neden çıkmasın?

yeterlı beslenme cardıo eslıgınde guzel bı yag yakımı sonucunda senın hırsın ve azmıne kalmıs bi iş

yorumlarınız için saolun şu anki halim hiç spor yapmamış halim evde mekik falanda çekmiyorum mart biter bitmez başlamayı düşünüyorum 3 aya olmadı 4. ay çıkarmı peki?

yorumlarınız için saolun şu anki halim hiç spor yapmamış halim evde mekik falanda çekmiyorum mart biter bitmez başlamayı düşünüyorum 3 aya olmadı 4. ay çıkarmı peki?

Hadi 5 ayda anlaşalım :) Arkadaş bu işler böyle millete olurmu olmaz mı deyip olmuyor. Çalışacaksın, yediğine içtiğine dikkat edeceksin, emek vereceksin artık sonrası senin genetiğinle alakalı, sana spor hayatında başarılar...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı