3 ay vucut calıstıktan sonra 4 ay bıraktım ve son hali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hedefin simdilik 70 kilonun ustune cikmak olsun senin vucut yapini begendim ben kaslar hacimlensin daha guzel olucak ama oyle birakma falan olmasin istikrarli bi sekilde yap beslenmede onem ver aman onu ihmal etme hadi bakalim istedigin vucudu yapman dilegiyle

Hedefin simdilik 70 kilonun ustune cikmak olsun senin vucut yapini begendim ben kaslar hacimlensin daha guzel olucak ama oyle birakma falan olmasin istikrarli bi sekilde yap beslenmede onem ver aman onu ihmal etme hadi bakalim istedigin vucudu yapman dilegiyle

Yorumun için teşekkürler beni artı motive ediyor boyle yorumlar gormek :)[DOUBLEPOST=1417210746][/DOUBLEPOST]
Bence anatomi güzel eğer 1-2 sene düzenli vücut çalışırsan sağlam vücudun olacak harbici diyorum
İnşallah istikrar devam ederse olur biseyler yorumun icin tesekkurler

Hacim lazım ilk başta daha sonra kolay alışırsın spora senin için şu anda önemli olan protein içeren besin ögeleri almak ;)
Kardes zaten uzun sure oldu o 3 aylık sürede olimp gain bolic protein+karbonhidrat kullanmıstım. Altyapı olusmustu tekrar basladıgım ıcın bıraz daha bılınclı ve bilgiliyim bu sefer sadece takviye protein tozuyla destek yapıp gıdalarda genelde karbonhidrat ve proteine daha cok yuklencem iyi biseyler olur herhalde boyum uzun oldugu ıcın zayıf durmasam daha iyi yorumun icin tesekkurleer. :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı