3 ay sonunda hayal kırıklığı yaşadım ve artık pes!

3 aydır bu sporla ugrasıyorum.Gogus ve karın bolgemde orta seviyede yaglanmalar var ve ben bunlara ragmen hacim antremanları yaptım.Kol ve omuz bolgelerınde ıyı netıceler aldım ve alıyorum.Gogusumdekı yaglanmanın hacim kazanınca kaybolacagını düşündüm ama yanıldım.Elımde O.N whey+O.N.Bcaa toz+creatin mono.+glutamine var.Kollarımdaki ve omuzumdaki ölçüyü kaybetmeden,gogus ve karın bolgemi fit bir duzeye getirecek bır program onerırseniz çok sevinirim.Mesela direk cardioya baslamakmı lazım?ve bu supplementlerden hangılerını,ne oranlardan kullanmak lazım?Beslenme konusunda gayet özverılıyım.Proteın-Karbonhıdrat dengesine dikkat edıyorum.Haftada min 4 max 5 gun antreman yapıyorum.(Yaş:26 boy: 1.83 kılo: 82)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18.10.10 01:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17.10.10 23:56 ----------

yada bu yaglanmayı gormezden gelerek bulk donemıne devam edıp yaza yakın defınasyonmu yapmak en ıyısı?

göğüs bölgesinde hacim alırken, yağlı görüntünün gideceğini düşünmeniz yanlış olmuş zira böyle bir durum yoktur, yağlar kasa dönüşmez, zaten 3 ayda net bir gelişim beklemek te yanlış olur, hayal kırıklığına uğramanız normal.

Whey'i sabah uyanınca ve idman sonrası alabilirsiniz,1.5 ölçek kadar...
İdman sonrası ise creatin,glutamine'i whey ile karıştırıp alabilirsiniz, 30 dk sonra da bcaa'yı alırsınız.

Yaza kadar max kas kütlesi için çalışıp ardından define olmanız daha doğru olur, nitekim kışın tüşörtler hep üstümüzde :)

benimde göğüs cizgisi yok. baklavayi saymiyorum bile.
zaten kis geldi. uzun kollu t-shirtler vs giyicez :)
suan cardio yapma derim, Nisan-Mayis aylari yaz'a gelirken cardio yapabilrsn

Back
Yukarı